- הוסף לסימניות
לקוח מתקשר אלי..
להלן השיחה: (בערך)
הוא: שלום, אני מדבר עם גרפיקאית?
אני: כן
הוא: אני צריך שתעשו לי עבודה, אנחנו אוספים כסף למשפחה נזקקת, ואנחנו צריכים לעשות פלייר ושלט ענק בגודל מטר על מטר וחצי בשחור לבן
אני: מה אני אמורה לכתוב בפלייר?
הוא: תעשי לוגו של הארגון, נגיד עזר למשפחות..(סתם דוגמה הוא אמר שם אחר) תעצבי את זה כזה יפה.. תשימי שם סיפור על משפחה נזקקת ובדף הענק תכתבי עבור קרן עזר למשפחות עם אותיות רועדות ותשימי ליד נגיד תמונה של יד עם לחם בשחור לבן.
אני: מאיפה יהיה לי את הסיפור?
הוא: לוידע אולי באינטרנט תמצאי.. של קופת העיר אולי אני אקריא לך..
אני: מסתומרת? אין לכם סיפור אמיתי? תביא לי את הסיפור של המשפחה עם המלצות של רב או שתיים, מה הבעיה?
הוא: לא... זה לחילונים, הם צריכים סיפור... אין צורך בהמלצות
אני: (תוך כדי חיפוש בגוגל) אני רואה שיש כזה שם של ארגון קיים כבר, אולי תחפשו שם אחר?
הוא: לא משנה, אז שיהיה שתיים, גם אם היינו קוראים לזה הידברות, לא נורא היה שתיים...
אני: (אזרתי אומץ..) זה אמיתי הסיפור הזה?
הוא: מה?
אני: באמת יש משפחה נזקקת?
הוא: כן!
הוא: אה, ושכחתי לומר לך שאנחנו משלמים 100 שקל. לא יותר. וזה צריך להיות מוכן עד 7, איפה את גרה בב"ב?
אני: הממ.. אני אחזור אליכם עוד חצי שעה, ונראה, אוקי?
מה זה אמור להביע?

להלן השיחה: (בערך)
הוא: שלום, אני מדבר עם גרפיקאית?
אני: כן
הוא: אני צריך שתעשו לי עבודה, אנחנו אוספים כסף למשפחה נזקקת, ואנחנו צריכים לעשות פלייר ושלט ענק בגודל מטר על מטר וחצי בשחור לבן
אני: מה אני אמורה לכתוב בפלייר?
הוא: תעשי לוגו של הארגון, נגיד עזר למשפחות..(סתם דוגמה הוא אמר שם אחר) תעצבי את זה כזה יפה.. תשימי שם סיפור על משפחה נזקקת ובדף הענק תכתבי עבור קרן עזר למשפחות עם אותיות רועדות ותשימי ליד נגיד תמונה של יד עם לחם בשחור לבן.
אני: מאיפה יהיה לי את הסיפור?
הוא: לוידע אולי באינטרנט תמצאי.. של קופת העיר אולי אני אקריא לך..
אני: מסתומרת? אין לכם סיפור אמיתי? תביא לי את הסיפור של המשפחה עם המלצות של רב או שתיים, מה הבעיה?
הוא: לא... זה לחילונים, הם צריכים סיפור... אין צורך בהמלצות
אני: (תוך כדי חיפוש בגוגל) אני רואה שיש כזה שם של ארגון קיים כבר, אולי תחפשו שם אחר?
הוא: לא משנה, אז שיהיה שתיים, גם אם היינו קוראים לזה הידברות, לא נורא היה שתיים...
אני: (אזרתי אומץ..) זה אמיתי הסיפור הזה?
הוא: מה?
אני: באמת יש משפחה נזקקת?
הוא: כן!
הוא: אה, ושכחתי לומר לך שאנחנו משלמים 100 שקל. לא יותר. וזה צריך להיות מוכן עד 7, איפה את גרה בב"ב?
אני: הממ.. אני אחזור אליכם עוד חצי שעה, ונראה, אוקי?
מה זה אמור להביע?
הנושאים החמים