כללי מה זו ההודעה זהו?

• הוסף לסימניות
אני מרגישה בלתי נראית.

אולי מישהוא בכל זאת יכול לעזור?

• הוסף לסימניות
וההגדרות שתבחר בתיבה שמור DIALOG Adobe PDF, אפשר לדרוס את ההגדרות הנוכחיות שמירה בשם תיבת הדו שיח תרגום מגוגל אם עוזר במשהו............

• הוסף לסימניות
ומה זה????:eek:

צפה בקובץ המצורף 71523

קריזה חדשה. הוא אף פעם לא הביא לי כאלה תיבות כסגרתי PDF מפוטושופ. לא מה שזכור לי בכל אופן.

קבצים מצורפים

• הודעה 2.jpg
    KB 80.5 · צפיות: 6
  • הוסף לסימניות
את עובדת על הPSD או על הPDF?

• הוסף לסימניות
ההודעה הראשונה שהבאתי הופיעה כאשר ביקשתי לשמור קובץ PSD ל- PDF

ההודעה השניה הגיעה אחרי ששמרתי PDF רציתי לצאת מהקובץ ואז הוא הביא לי את הודעה מספר 2.

• הוסף לסימניות
הודעה מס' 2 אומרת מאחר ושמרת PDF והורדת את הV משמירת אפשרות של עריכה פוטושופית ואז אחרי השמירה הקובץ בעצם שפתוח הוא הPDF ולא הPSD שעבדת עליו ואז אם אתה יוצא בלי לשמור בעצם אתה מאבד את האפשרות עריכה,

לסיכום אם שמרת את הPSD לפני ששמרת לPDF אתה יכול לצאת בלי לשמור.
ואם לא אז תשמור שו"פ בPSD.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה