עזרה מה חוות דעתכם על הלוגו הזה?

• הוסף לסימניות
יש בעיה אחת עם זה שהלוגו לאורך ולא לרוחב.
בהמשך זה יפריע לכם בכל מיני סיטואציות, והגרפיקאית אמורה להיות מודעת לזה.
מצטרפת, בתור לקוחה..
לי קצת מפריע בעין שהלוגו הוא לאורך.
אבל חוץ מזה - מתוק מתוק!!

• הוסף לסימניות
תודה לכולכם!!

זה שזה מאונך - אין כאן ייחודיות מסויימת?
במה זה יכול להפריע בהמשך?

• הוסף לסימניות
מאד מאד מיוחד!
וזה שזה לאורך נותן לי טאצ' מהמם,
אולי הייתי מטפלת קצת במיקום של הסלוגן, אבל חוץ מזה זה ממש וואו!

• הוסף לסימניות
מדהים מאוד, ומעביר את המסר בצורה מאוד נכונה ומושכת. הצבעים, הצורה הטיפוגרפיה והיישור - מדהימים אחד אחד. ניכר שנעשתה פה עבודה מקצועית.
הדבר היחיד שהפריע לי - 2 גופנים בעברית. הגופן של 'בגדים לילדים מתוקים' הוא מקסים, מתכתב עם הקו העגלגל הכללי ועם הקו העגלגל של הגופן באנגלית. הפונט של 'במבינו' לעומתו, הוא הרבה יותר נוקשה, כדאי מאד להשתמש שוב באותו הגופן במקרה הזה.

• הוסף לסימניות
מאד מיוחד!!!.
לדעתי כדאי להשאיר את הBAM ואז ביחד לכתוב BINO.
כי הNO למטה יוצר תחושה שלילית

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה