דרוש מידע מה חסר לכם היום בבגדי ילדים?

• הוסף לסימניות
לייצר דברים קלאסיים או חלקים או עם נקודות, פסים, עוגנים, או כל דבר שקט אחר
בלי כיתובים ובלי חיות!!!
הילדים שלנו הם לא לוח מודעות לא פרסומת לעצמם שהם חמודים וכו' ולא לחברה שייצרה את הבגדים שלהם.

הכי טוב אם היה שמלות קלאסיות למשל שמלה צהוב בהיר עם נקודות לבנות וחולצות לבנים עם אותה דוגמא.
שמלה פסים תכלת לבן וחולצה מאותו בד לבנים

ובמקביל - מכנסים וחצאיות חלקים איכותיים (שלא חייבים גיהוץ)
לבן, תכלת, ורוד, אפרסק, ירוק תפוח וכו' לקיץ
וצבעים חורפיים לחורף.

בנוסף, יצרני הבגדים צריכים להפנים
שאם המחירים גבוהים -אנשים קונים קצת
ואם המחירים הגיוניים אנשים מרשים לעצמם יותר, וקונים יותר.
תייצרו פשוט איכותי וזול, ובמבחר גדול... זה יעוף...

לא כל חולצת טריקו עם קשירה צריכה לעלות 100 ש"ח
ולא כל חליפת סריג לתינוק צריכה לעלות 200 ש"ח.

• הוסף לסימניות
דבר ראשון תודה לכולם
חוץ מזה, נראה לכם אביזרים נלוים לבגד יכולים ללכת? [לדוג': משקפי שמש תואמות לבגד/ מטרייה תואמת]

• הוסף לסימניות
חולצות שמתאימות לילד שמנמן ולא צריך כמעט לקרוע את השרוול...
בקיצור מכל חולצה שיהיה סוג רחב וסוג רזה
מכנסיים במידה אמיתיתי, ולא מידה 6 שזה אורך לילד בן 14 אלא מידה 6 ממוצע גובה ילד בן 6,
חולצות שרוול ארוך גם בקיץ, וגם לתינוקות. מחירים שפויים

• הוסף לסימניות
תלוי מה המחיר של זה..

• הוסף לסימניות
חסר הלבשה בייסיק. בגדים פשוטים וחמודים. אוברולים או סטים מבדי ריבס בלוק נקי.
בחול יש את זה למותג לילגס נמכר בארץ בחנויות מאד יקרות למרות ששם המחירים נוחים. הסחורה יחסית פשוטה וגם לא סופר איכותית כך שלדעתי אפשר ליצר את זה לא מאד יקר וזה מאד אופנתי ומתוק. מינה גם בסגנון הזה אבל לא משווק בחנויות.

• הוסף לסימניות
דבר ראשון תודה לכולם
חוץ מזה, נראה לכם אביזרים נלוים לבגד יכולים ללכת? [לדוג': משקפי שמש תואמות לבגד/ מטרייה תואמת]
אם זה מייקר רציני אז לא
אם זה מגיע יחד/במחיר זול אני אקנה כמה פריטים בשביל תמונות/זמנים שחשוב לי אקסטרה פוטוגניות

בפריימארק קניתי לילדים כמה פריטים כאלו השלמה לבגדים שם אבל הכל ממש ממש זול.

• הוסף לסימניות
חולצות יפות שבתיות לקיץ וחורף שמשמשות חלוק לבנים ולבנות עד גיל 3.
מספיק אלגנטיות לשבת לבית אבל גם נוחות
אישית לא אוהבת להלביש בבית בבגדי שבת סתם
ככה אני פחות חוששת שיתלכלכו באוכל וגם לילדים יותר נוח.
אפשרי עם שרוול ארוך(בבית יש מזגן..)
ושיתאים למכנס טייץ שחור.

• הוסף לסימניות
לא ברור לי למה בציבור החרדי מפרגנים מקסימום 95%כותנה, בד"כ לא יותר מ65...
ובציבור הכללי אם זה כותנה כמעט תמיד זה 100%
בעיני, זה הכי חסר.

• הוסף לסימניות
דבר ראשון תודה לכולם
תלוי אצל איזה מגזר. אולי חסידי.
אני למשל לא אשקיע בזה שקל. הרבה אמהות מתעבות פריטים מיותרים ונשברים שצריך לאחסן, לשמור ולחפש אחריהם. מצד שנע אני נדהמת לראות פרסומים של חברה שכל מה שהם עושים זה מיצרים אקססוריז אז בטוח שיש לזה קהל יעד. רק שזה ממש ממש לא שווה או רצוי לכל נפש.

• הוסף לסימניות
מכנסים לילדים שלא נקרעות אחרי כמה שימושים.
חולצות ארוך ודק נושמות ולא מזיעות לילדים בני 6-12.
והכי חשוב-
חליפות שבת/מכנסי אלגנט לבנים במידות נורמליות!
נמאס לי לקנות לילד בן 8 - ווסט מידה 12, מכנס מידה 6(במקרה הטוב שהוא לא צר מידי במותן)והכל לתקן שיישב נורמלי. למה למען ה' מייצרים ככה אלגנט??

• הוסף לסימניות
בגד לא קמיט
נכנס למייבש בלי לאבד צורה.
בלי אפליקציות ושטויות שנהרסות לפני הבגד.
לבנות שמלה, שלא צריכה חולצת בסיס.
לבנים מכנסיים שעומדות יפה אחרי כביסות ולא מאבדות צורה, ולא נקרעות.

• הוסף לסימניות
דבר ראשון תודה לכולם
קחי בחשבון שאת עלולה להתקע עם מלאי גדול במידה ואת לא פונה לקהל הרלוונטי
היה פעם ליין כזה לקיווי או להוניגמן ואח"כ ראיתי את זה בחנויות אאוטלט בכמויות.

• הוסף לסימניות
דבר ראשון תודה לכולם
גרביונים לילדות.
קשתות לשיער.

משקפי שמש ומטרייה תואמת פחות....

• הוסף לסימניות
בנוסף,
לעשות סטים מעניינים במגוון מידות
מגיל לידה ועד גיל 15
אבל במגוון עיצובים ולא הכל אותו דבר
כמה סוגי חולצות, סרפנים ושמלות
לא דגם אחיד מגיל 0 עד 120...
מה שעומד יפה על ילדה בת 3 לא עומד טוב על נערה בת 13...

• הוסף לסימניות
מצטרפת לכל קודמותי
ואני גם ממש אשמח אם באופנה החרדית יהיו צבעים קצת יותר חיים לילדים
סגנון צבעי פסטל, כמעט אין בנמצא, גם אם נניח יש בגד ורוד הוא יהיה ורוד עתיק לא בייבי לדוגמה.
מרגישה לפעמים שאני מלבישה לילדים בגדי מבוגרים במידה קטנה...

• הוסף לסימניות
* איכות
* כיבוס ויבוש קל ללא התעסקות מיותרת
* ללא גיהוץ
* דגמים שלא רואים דרכם כתמים (לא בהיר חלק וכדו')
* בדים נעימים לילדים
*בגדים שניתן לישון איתם. (ליום חול) הרבה אמהות משכיבות היום עם בגדים. שיהיה נח ולא קמיט.
* יותר חיות בבגדים. האופנה החרדית היום מתאפיינת בצבעים מונוכרומטים וזקנים להחריד. ילדים קטנים לובשים בגדי אדמה. בעיני זה פחות - - -
*בגדים קלאסים באופן שיאפשר הלבשת סט/ סגנון זהה למשפחה בלי לקנות הכל חדש אלא להסתמך על ירושות ועונות קודמות. (נניח ג'ינס וצהוב- אפשר לשחק עם זה לשני המינים, לכל הגילאים ובאינספור וריאציות- מכנס, חצאית, סרבל, סרפן, וסט, סיכה/ כיפה תואמת שמשלימה את ההתאמה וכדו') הזוי שאמהות מוציאות הון תועפות בשביל שכולם יהיו לבושים זהה.
* המחיר- כמובן! די להפקעת המחירים בחנויות המגזר!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת