גם אני.לא יודעת אם כתבו לפני אבל לי קשה למצוא בגד שבת לבת 1.5 -2 כאילו יש רק או חלק אחד עם סיומת קצרה של טיטול ואני לא אוהבת היא כבר מידי מגודלת לזה או שמלה, שגם לא אוהבת כי היא מידי קטנה בקיצור הייתי רוצה יותר סטים שתואמים תינוקת בגיל הביניים הזה של בין גודל של תינוק לגודל של ילדה
כשהייתי צריכה לבנים מצאתי רק לבנות.אולי זה רק אני אבל בכל אופן -
אני חושבת שאין מספיק בגדים שבתיים לתינוק (בן)
לבנות ראיתי מלאאא בכל חנות
לבנים ממש כמה בודדים
ומהכמה האלה צריך לבחור - קשה מאוד
היו גם חנויות שלבנים ראיתי ממש בגד /שתיים אולייי שלוש
ולבנות מפוצץץ
מסכימה עם זהדיוק בגיזרה.
משום מה רק בחנויות הממש יקרות יש גיזרה שעומדת יפה.
בחנויות הסטנדרטיות - לא הכי פשוטות וזולות!! הכל רחב וקצר. מה, כל הילדים שמנים???
מחזיק למוצץ- אני הזמנתי כזה עם חריטה ומתאים לי ממש להרבה בגדיםדיוק בגיזרה.
משום מה רק בחנויות הממש יקרות יש גיזרה שעומדת יפה.
בחנויות הסטנדרטיות - לא הכי פשוטות וזולות!! הכל רחב וקצר. מה, כל הילדים שמנים???
דבר שני - אקססורייז - לי תמיד היה חלום שימכרו לפחות בגדי שבת של תינוקות עם מחזיק מוצץ תואם. הילדים שלי מכורים למוצצים ותמיד מפריע לי המחזיק שלא קשור לבגד. אבל לא יודעת כמה אנשים ישלמו על זה.
זה קצת פרדוקס,לא קמיט
מכותנה
נתתי דוגמא ליצרן שמצליח להתמודד עם הפרדוקס הזהזה קצת פרדוקס,
בתור אחת שלובשת בקיץ רק כותנה, אחד המינוסים הוא שזה קמיט מאד!!!!!!
מסכימהוזה אפשרי
עובדה שנקסט כבר שנים מייצרים בגדים כאלו
(וכשבגד מצריך טיפול מיוחד, הם כותבים בברור ונאמין להם)
באמת משהו השתנה?מסכימה
רק חבל מה שקורה איתם בעונה האחרונההכל כ''כ לא פרופורציונלי ואוברסייז מוגזם ממש ממש
שלוש הזמנות החזרתי... אחרי ניסוי ותעיה למידות וגזרות שונות
באסה ממש אני מקווה שיחזרו לגזרות נורמליות
לדעתי לאלא הבנתי, הייתי אמורה להזמין עכשיו אותה מידה כמו לפי שנה?![]()
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים