דרוש מידע מה חסר לכם היום בבגדי ילדים?

חסר מאוד חנות לנערונות
בגילאי בת מצוה עד סמינר
השלב שבו הן מתחילות להתפתח ולקבל צורה נשית אבל זה עדיין לא אפילו מידה 34/32
זה הגיל שכל האמהות שאני מכירה נאנחות כשמתחילים לחפש בגדים לגיל הזה...
הן לא ילדות ולא בחורות סמינר/נשים צעירות וזה ממש קשה

חסר מאוד חנות לנערונות
בגילאי בת מצוה עד סמינר
השלב שבו הן מתחילות להתפתח ולקבל צורה נשית אבל זה עדיין לא אפילו מידה 34/32
זה הגיל שכל האמהות שאני מכירה נאנחות כשמתחילים לחפש בגדים לגיל הזה...
הן לא ילדות ולא בחורות סמינר/נשים צעירות וזה ממש קשה
יש את ג'וליה שיש להם בדיוק לגילאים האלה.

לדעתי לא

הזמנת את אותה חולצה או חולצה שונה?

אני הזמנתי מידות בהתאמה לרגיל שאני מזמינה
הגיע מצוין
לדעתי השינוי הוא בחלק מהבגדים בגזרה עצמה, ולא קשור למידה
אפשר לראות בתמונה באתר כבר שהבגד בסגנון רחב ורפוי
במידה לא תואמת גיל היית מקבלת בגד קצר מידי
בגדים אחרים

שנה שעברה הזמנתי חולצות ומכנסיים
השנה שמלות

השמלות הגיעו רחבות מאד מאד וארוכות מאד מאד
למרות שבתמונה הן נראות מעל הברך (היא קטנה, אין לי בעיה מעל הברך, או סביב ברך, הן כיסו לה פלוס פלוס, מכוער להחריד לבת שנתיים +)
היה ברור שצריכה בשמלות מידה אחת פחות, שזה כמו המידה של שנה שעברה

בגדים אחרים

שנה שעברה הזמנתי חולצות ומכנסיים
השנה שמלות

השמלות הגיעו רחבות מאד מאד וארוכות מאד מאד
למרות שבתמונה הן נראות מעל הברך (היא קטנה, אין לי בעיה מעל הברך, או סביב ברך, הן כיסו לה פלוס פלוס, מכוער להחריד לבת שנתיים +)
היה ברור שצריכה בשמלות מידה אחת פחות, שזה כמו המידה של שנה שעברה
אין לי בכלל ניסיון עם שמלות
יתכן ושם באמת אי דיוקים

בלת"ק
מניסיוני -
- בגדים פשוטים לא רחוביים (קשקושים, מודות מוזרות, שרוולים מדי קצרים, חולצות שמסתיימות במשהו שחייבים לקשור).
- שמלות לילדות גבוהות שעוברות את הברך, עם מכפלת רחבה שאפשר יהיה להאריך כשהילדה גבהה.

זה דברים שהתקשיתי למצוא.

1 דק ארוך גם לקטנים (כל הגילאים)
2 לא קמיט!!
3 בדים נוחים אבל לא של פיג'מה
4 צבעים פרקטיים- השנה יש המון לבן...
5 עמיד במייבש.
6 שישאר יפה עד סוף העונה
7 לבנות לפחות עד גיל 10-12 שיהיו שמלות ולא חולצה וחצאית

נתתי דוגמא ליצרן שמצליח להתמודד עם הפרדוקס הזה
כנראה שזה כן אפשרי

כן מסייגת שזה לא כל הבגדים ששם ככה
אבל גם מה שכן מתקמט
התקמט הרבה פחות מבגדים אחרים
מסכימה
רק חבל מה שקורה איתם בעונה האחרונה:(:( הכל כ''כ לא פרופורציונלי ואוברסייז מוגזם ממש ממש
שלוש הזמנות החזרתי... אחרי ניסוי ותעיה למידות וגזרות שונות
באסה ממש אני מקווה שיחזרו לגזרות נורמליות
גם אני התאכזבתי מהגזרות החורף, אז לקיץ הזמנתי רק את הבסיס החלק והפשוט, והגיע הכל מושלם:
המכנסיים הקלאסיים, חולצות פולו בצבעים חלקים שונים, כמובן גופיות וגרביים, הכל 100% כותנה, נושם, נעים, בלי תוויות, מתכבס מצוין (חוץ מהמכנס הלבן שקצת תופס כתמים, אז פשוט קניתי 2)
אני עדיין חוששת לייבש במייבש. מנוסות? זה מתכווץ?
והמידות- אני קונה מידה פחות מהגיל (אבל הבן שלי קצת נמוך ורזה לגילו)
בכל מקרה אני מזמינה עד 270 שקל, כדי לא להגיע לסכום שיחייב מכס, אז בפעם הראשונה בודקת מידות, ואז מזמינה בדיוק אותו דבר בכמה צבעים, ומסודרת לכל העונה.
לבנות, אני בכלל לא מנסה בנקסט.

מסכימה
רק חבל מה שקורה איתם בעונה האחרונה:(:( הכל כ''כ לא פרופורציונלי ואוברסייז מוגזם ממש ממש
שלוש הזמנות החזרתי... אחרי ניסוי ותעיה למידות וגזרות שונות
באסה ממש אני מקווה שיחזרו לגזרות נורמליות
יאוו לגמרי.
הזמנתי חליפות סריג לתינוק, הגיע ענק.
החלטתי לרדת עוד מידה בקיץ ועדיין גדול.
מעצבן ממש, קשה לי להזמין שם ככה.

לי הרבה פעמים חסר גיוון בצבעים. השנה לדוגמא, כל הבגדים לבן-כחול-ירוק. היו שנים שהכל היה חום ובז', וכדומה. כמה אני יכולה לראות את הילדים שלי באותם הגוונים כל השבוע?...
היה משמח אם היו מייצרים רק 50-70 אחוז לפי הטרנד השנתי, והשאר- לפי דגמים וצבעים קלאסיים שהוכחו כאהובים מהעבר.

לא מבינה איך לא כתבו עד עכשיו
מכנסיים לילדים עד גיל 6-7 ללא כפתור אלא תיקתק או גומי
למה ילד בן 4 צריך להיאבק עם כפתורים בכל פעם שהוא הולך לשירותים???
כמה אני מחפשת ולא מוצאת מכנסיים בגזרה יפה ומצלחת- (לא טייץ או פוטר אלא מכנס תואם לילד בן 4 בחיידר)
ולא מוצאת
פשוט החליפו את החלק העליון לגומי זה מילא מכוסה בחולצה או לשים תיקתק במקום שזה יותר קל לפתוח ולסגור
מבחינתי קריטי!
מצטרפת!!!

אני רוצה להעלות נקודה שלא קשורה לבגדים - חסר לי שירות הוגן בחנויות הילדים. אני חושבת שראוי שחוץ מהמוכרת בקופה/ בחורה שמסדרת את הבגדים תיהיה גם מוכרת שתפקידה יהיה לעזור ולכוון במציאת הבגדים ותוכל לענות לשאלות. יש רשת אחת שתמיד שאני נכנסת אליה, גם אם יש כמה מוכרות בקופה, כשאני רוצה לשאול שאלה הן עושות לי טובה וגם זה עם פרצוץ חמוץ. מקפידים להביא הרבה בגדים אבל למה אין לבעלי החנויות תודעת שירות? אני מאמינה שזה מגיע מהמנהלים. אם למנהלים היה חשוב שאני אצא לא רק עם בגד נטו אלא גם עם חיוך זה היה מורגש. דבר נוסף שחסר לי בחנויות כאלה - פשוט כיסא, ספה קטנה לשבת/איזו שהיא פינה שאוכל למדוד על ילד קטן את הבגד שאני רוצה. אני חושבת ששירות לא פחות חשוב מהבגדים עצמם.

תנסי את של children's place מתאימות לילדים מופרעים במיוחד:)
נקסט נקרע לך מהר?
אצלינו במשפחה זה מכנסי פלדה ששרדו את הילדים ההיפרים ביותר...
אני מתכוונת לדגמים הקלאסיים של כחול-שחור של התלבושת האלה שעולים 34-42 ש"ח למכנס

אני רוצה להעלות נקודה שלא קשורה לבגדים - חסר לי שירות הוגן בחנויות הילדים. אני חושבת שראוי שחוץ מהמוכרת בקופה/ בחורה שמסדרת את הבגדים תיהיה גם מוכרת שתפקידה יהיה לעזור ולכוון במציאת הבגדים ותוכל לענות לשאלות. יש רשת אחת שתמיד שאני נכנסת אליה, גם אם יש כמה מוכרות בקופה, כשאני רוצה לשאול שאלה הן עושות לי טובה וגם זה עם פרצוץ חמוץ. מקפידים להביא הרבה בגדים אבל למה אין לבעלי החנויות תודעת שירות? אני מאמינה שזה מגיע מהמנהלים. אם למנהלים היה חשוב שאני אצא לא רק עם בגד נטו אלא גם עם חיוך זה היה מורגש. דבר נוסף שחסר לי בחנויות כאלה - פשוט כיסא, ספה קטנה לשבת/איזו שהיא פינה שאוכל למדוד על ילד קטן את הבגד שאני רוצה. אני חושבת ששירות לא פחות חשוב מהבגדים עצמם.
מסכימה מאוד!!
זה כל כך נכון...
והלוואי שישתנה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת