נכתב ע"י רמה פלוס;983238:מרחב, ושוב מרחב, ושוב פעם מרחב.
אני כשוכר-כשהלכנו לראות דירות,
היו כמה דירות שהיו ממש באותו גודל ואותו מפרט,
אבל בחלקם התכנון היה צפוף ומעצבן ובחלקם הם היו מרווחות, והם היו בדיוק באותו הגודל!
צריך אדריכל טוב, זה עולה כסף אבל שווה, אח"כ הדירה נחטפת.
נכתב ע"י שמשונית;983245:מה יותר חשוב: המרחב או ההפרדה המוחלטת בין המטבח לסלון?
האם כדאי לשים עוד שולחנון במטבח או שפינת האוכל יכולה להיות משותפת?
נכתב ע"י מוריה ח;983244:לא יודעת מה להגיד לך, אבל ממה שאני רואה מסביב, אנשים משלמים על חורים הזויים סכומים הזויים.
אני הייתי אומרת להשקיע כמה שפחות.
הציבור מטומטם והציבור משלם.(במיוחד אם מדובר בבני ברק או ירושלים)
בכל מיקרה, שיהיה בהצלחה.
נכתב ע"י נחליאלי;983248:הפרדה מסויימת בין המטבח לסלון, מעלה את ערך הדירה מאוד.
נכתב ע"י שמשונית;983245:מה יותר חשוב: המרחב או ההפרדה המוחלטת בין המטבח לסלון?
האם כדאי לשים עוד שולחנון במטבח או שפינת האוכל יכולה להיות משותפת?
נכתב ע"י שמשונית;983250:אם זה היה חור הזוי אני באמת מבינה שחבל להשקיע.
הענין שזו יחידה יפיפיה לדעתי, 35 מ''ר + מרפסת 9 מ''ר. דירה של ממש ולא איזה חור של 15 מ''ר... (גנרטור, דו''ש, מזגן, מטבח גדול יחסית, ריהוט מלא)
האם גם כאן ללכת על ריהוט/ריצוף וחיפויים וכו' הכי זול?
האם הגימור החיצוני משפיע על המחיר?
כבר כמעט התחרטתי שלא עשיתי מהיחידה הזו שתי יחידות מיניאטוריות. זה מסתמא גם היה הולך טוב ואפילו משתלם יותר מיחידה אחת גדולה..
מה אתם אומרים?
נכתב ע"י ארבע;983257:תלוי עד כמה המבנה מאפשר הפרדה. לפעמים היא תהיה יתרון, ולפעמים תיצור שתי קופסאות קלאוסטרופוביות וצפופות.
דומני שעדן העלתה פה אי פעם תמונה ובה רעיון מקסים - מטבח על קיר אחד, שניתן להסתירו בדלת אקורדיון. כך ניתן לפצל את החלל בעת הצורך.
די בשולחן אחד ויחיד, כמובן. אל אם כן יש לך שטח מיותר לבזבז (שמרי אותו לספה קטנה, זו הצעתי).
מחילה, לא מסכימה עם זה. אחרי חודש השוכר מבין שהוא "יצא מטומטם" ואז המשכיר צריך לגור עד תום תקופת השכירות שבה ינוס השוכר על נפשו, במרחק של ארבע מטר משוכר שמקפיד עליו ומתלונן כל יומיים שאי אפשר להפעיל תנור ומכונת כביסה בו זמנית כי חסכו במערכת החשמל כי הציבור ממילא משלם....מניסיון של שוכרים לשעבר של יחידה כזוג צעיר.נכתב ע"י מוריה ח;983244:לא יודעת מה להגיד לך, אבל ממה שאני רואה מסביב, אנשים משלמים על חורים הזויים סכומים הזויים.
אני הייתי אומרת להשקיע כמה שפחות.
הציבור מטומטם והציבור משלם.(במיוחד אם מדובר בבני ברק או ירושלים)
בכל מיקרה, שיהיה בהצלחה.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: יום ראשון, ז'וז'ו, ר' אבי ועוד 72 משתמשים75 //