מה חשוב לדעת בקניית אורגנית ללימוד?

• הוסף לסימניות
ניתן לחלק את המילה "ללמוד" לכמה שלבים. השלב הראשון - אצבוע נכון על הקלידים, מהירות ויעילות בהקלדה, הבנת חוקי המוסיקה, פיתוח שמיעה נכונה, "קליטת" שירים על פי שמיעה ולא רק מה שהמורה אמרה וכו'.
לשלב הזה מספיקה אורגנית של הכל ב2 ש"ח, ואילו השכלולים רק מזיקים להתקדמות כי מתחילים להתעסק עם כלמיני שטויות, צלילם ואפקטים מאגניבים שיש לרוב בסין, שטרם הגיע זמנן.
השלב השני - נסיון להעשיר את הידע הקיים בצלילים מתאימים, התאמה של נגינה לפי אופי הכלי שנבחר (לא דומה נגינה בצליל חליל לנגינת בראסים למשל) תוספות ושפצורים, נגינה במקצבים משונים במהירויות משוגעות, לשלב הזה גם מתאימות עדיין אורגניות פשוטות.
השלב השלישי והמשמעותי - נגינה באירועים. לשלב הזה יש להביא מקלדת טובה בעלת צלילים נאמנים למקור, מקצבים שמותאמים ו/או מעובדים על פי היוצר, עושר של ליוויים, טאצ'.
גם אחרי שרוכשים כזו מקלדת, יש להתאמן עליה רבות ולהתאימה להופעה (אני למשל, יצאתי לנגן עם הVA7 רק אחרי איזה 300 שעות אימונים עליו). מכאן והלאה מתחילה תחלופת האורגנים על פי הסביבה, ואכן כן, כאשר אתה מרגיש שמיצית את הענין כמו ששרול כתב, ובפרט שראית את XXX עם אורגן חדש והתלהבת..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אברימי;480010:
ניתן לחלק את המילה "ללמוד" לכמה שלבים. השלב הראשון - אצבוע נכון על הקלידים, מהירות ויעילות בהקלדה, הבנת חוקי המוסיקה, פיתוח שמיעה נכונה, "קליטת" שירים על פי שמיעה ולא רק מה שהמורה אמרה וכו'.
לשלב הזה מספיקה אורגנית של הכל ב2 ש"ח,
בשביל פיתוח שמיעה נכונה, רצוי להתרחק מאורגנית ב 2 ש"ח...
(אמנם ב 50 או 70 אפשר להשיג 'אורגניות' שאינן מזייפות)

תודה לכל העונים והמסייעים, הועלתם לנו מאוד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תרצה;480011:
בשביל פיתוח שמיעה נכונה, רצוי להתרחק מאורגנית ב 2 ש"ח...
(אמנם ב 50 או 70 אפשר להשיג 'אורגניות' שאינן מזייפות)

תודה לכל העונים והמסייעים, הועלתם לנו מאוד.
למי שלא הבין: ה2 ש"ח היה לשם המליצה. ברור שמדובר בסכום שכבר אפשר לחייב אשראי ולכתוב המחאה שעלויות החזרה שלה תהיינה כ5% מערך הסכום הרשום בה. לילה טוב.

• הוסף לסימניות
בכל אופן כנסי ליד 2.

http://www.koogle.co.il/yad2/

יש שם מה לראות. אבל תזהרי רוב מוכרי האורגנים שם הם ערבים...

אה, ואם יש שם איזה סולטון MS50 במצב כמו חדש, אז זה כנראה האורגן שנגנב מחבר שלי, יחד עם כל הציוד הגברה שהמחשימו הספיק להרים לפני שמישהו ראה אותו והוא ברח באמצע הנגלה השלישית.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אברימי;479720:
דוד, אני חולק עליך בקטע של טכניקס. אני ניגנתי בעבר על אחד כזה, ויש איתו המון צרות. באחד הארועים שניגנתי, השתגע המחשב שלו והתחיל לעשות קולות מוזרים וצפצופים כאילו נחת מהירח. בתום הארוע כמעט והעפתי אותו לפח האשפה.
נ.ב. למחרת קניתי חדש, רולנד.

איזה טכניקס זה היה?
כי לי היה KN7000 והוא החזיק מעמד שש שנים ולא נתקע אף פעם. ואמנם הוא מת בסוף, אבל לא מזקנה ולא ממחלה - הוא נהרג. ז"ל. (באמצע חתונה... אל תשאלו.)
אני מתכוון לומר שהוא מעולם לא עשה בעיות, הוא רק התקלקל כתוצאה מנזק פיזי שבא מגורם חיצוני.
לעומת זה רולנד וסולטון יותר מוכרים ככאלה שיכולים לשבות באמצע אירוע ללא אזהרה.

• הוסף לסימניות
ניתן להתייעץ בנושא עם הר"ר רובי טננבוים 050-4141847 שמנהל חנות בשם הרמוניה למכירת כלי נגינה. מעבר לשירות וליחס הטוב, גם אמינות ויושרה בלתי מצויים.
איך משיגים אותו ?
הוא לא עונה טלפונים.
יש לו מייל אולי ?

• הוסף לסימניות
איך משיגים אותו ?
הוא לא עונה טלפונים.
יש לו מייל אולי ?
בשמונה השנים שעברו בין הודעתך לזו שמעליך אולי הוא החליף מספר....
אם אפשר להבא לא לפדח את הנוכחים בהקפצות אדירות כאלה....

• הוסף לסימניות
בשמונה השנים שעברו בין הודעתך לזו שמעליך אולי הוא החליף מספר....
אם אפשר להבא לא לפדח את הנוכחים בהקפצות אדירות כאלה....
חחחחחחחחחחח
אני קורא את כל האשכול ולא מבין את השנים שכותבים פה על אורגניות עתיקותתת
ופתאום זה מ2010....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה