מה ידוע לכם על טיפול באלקטרודות

• פותח הנושא dk
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אני מתעניינת בטיפול באלקטרודות ע"מ לצמצם היקפים שלא יורדים בדיאטה, מה ידוע לכם על זה? מועיל/בזבוז כסף?

• הוסף לסימניות
ההודעה שקעה..

• הוסף לסימניות
ידוע לי על מישהי אחת שעשתה את זה אבל בשילוב עם דיאטה רצינית, היא אכן ירדה אבל אי אפשר לדעת אם זה בגלל זה...
ועוד אחת שעשתה את זה ולא עזר לה.

• הוסף לסימניות
אם רוצים תוצאות זה חייב להיות מלווה בדיאטה במקביל, אין חוכמות...
אחרת זה לשפוך ים של כסף להרבה פגישות עד שיורדים משהו משמעותי.

• הוסף לסימניות
גם מתעניינת בזה. מה העלויות? ואיפה עושים זאת בירושלים?
תודה מראש.

• הוסף לסימניות
עשיתי תקופה קצרה אחרי לידה אצל אחת בסנהדריה המורחבת, אין לה את המכונות החדשות לכן היא היתה יותר זולה משמעותית, תכלס זה עזר לשמור על מסגרת ולהתאמץ לשמור על תזונה וכך לרדת.

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע ממי שיש מידע/נסיון, אינני רוצה להרזיה אלא להצרת היקפים באזורים ממוקדים

• הוסף לסימניות
עשיתי את זה בבני ברק אצל "דרמה קליניק".
14 טיפולים.
תוך חודש וחצי ירדתי 11 ס"מ בהיקף הירכיים.
חשוב לציין שלא עשיתי שום דיאטה מיוחדת. רק שמרתי על תזונה מאוזנת ובריאה כמה שיותר.
(ברור שאם אשתה קולה ואוכל פיצה בלי חשבון, אז האלקטרודות אולי יעזרו שלא אתרחב יותר, אבל בטח שלא אראה ירידה)
אחיות שלי עשו את זה גם וירדו אומנם פחות מ-11 ס"מ אך גם ראו תוצאות יפות.
ייתכן שזה תלוי באופי של גוף וכו'...

רק שתדעי, את עלולה להרגיש על הכסא כמו בחצי אינקוויזיציה (לא שהייתי שם אבל זה כאב נורא!)
יש שני גלים של מסז' נעים למדי, ושתי גלים של משהו שחותך בעור...
מצד שני, אם אני (עם כח הסבל החלוש שלי) שרדתי את זה, אז זה בבחינת הלל מחייב את העניים.
גם אחיות שלי אמרו שזה לא בלתי נסבל, רק מאד לא נעים לפעמים.

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
תודה על התשובה המפורטת, אם יש למישהי ניסיון בירושלים אשמח לשמוע, יש כמה שמפרסמות, השאלה מי היעילה והבטיחותית.

• הוסף לסימניות
מצטרפת לשאלה לגבי ירושלים

• הוסף לסימניות
דרמה קליניק כבר לא מבצעים את הטיפול.

מהו סדר הגודל של העלות? האם יש להתחייב לחבילת טיפולים?

• הוסף לסימניות
תזהרנה
מי שהולכת שמה כספה על קרן הצבי לא אלקטרודות ולא רטט!!!!!!!!!!!!!!
הכל שקר אחד גדו.
אני עצמי הלכתי ושלמתי ממיטב כספי והובטח לי הצרה ירידהוכו...
הבטחות שווא!!!!!!!!!!!
לא ירידה ולא כלום רק אכזבה וכמויות של כסף לפח.
ולא היתה אחת מרוצה מאלו שהיו יחד איתי.
באתי אחרי לידה ושום דבר לא זז
וממש היתי מאוזנת באוכל.
חבל עשנה מאמצים בכיוונים הנכונים.
אין מה שבא בקלות
זה בולשיט!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ראו הוזהרתן.
תלמדו מהנסיון של האחרות
שכבר בזבזו את זמנן כספן
ונחלו אכזבות מרות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה