כללי מה יהיה הלוגו הבא של נטפרי...

• פותח הנושא mat
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אני מאוד אהבתי את הלוגו הנוכחי..וקצת קשה לי להפרד;)

אבל אם אין בררה וחייבים אז הייתי הולכת ל B1-H1..

• הוסף לסימניות
g1 או b4
עם שיפוצים בשתיהם בטיפוגרפיה וכו'...

* לגבי b4 - בונה הלוגו האנונימי הנ"ל, מסר לי שהטיפוגרפיה (העברית) זמנית מסיבה טכנית.
כך שהכל בסדר... :)

בהצלחה

• הוסף לסימניות
רק הסמל של a3
עם הצבעים והטיפוגרפיה של b2

• הוסף לסימניות
F3

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גלאט;1717486:
A3 ; B2 ; B4 ; F1
B1 ; C1 ; C2 ; E3 ; F2 ; G2
ראיתי שם עוד כמה לוגואים :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י המקצוען;1718052:
ראיתי שם עוד כמה לוגואים :)

צילצלתי לכולם
אותם אהבתי

• הוסף לסימניות
C2 - בתנאי שיכפילו את הצופציק האדום לצורת ציפור

• הוסף לסימניות
B1

• הוסף לסימניות
אני רואה שהB4 לוקח בגדול, נראה לי בעיקר בזכות הסלוגן, העיצוב לדעתי לא מבטא את מה שיש בנטפרי [נדמה לי לקוח מחברת רכבים].
לכן לדעתי הטוב ביותר הוא D3 עם תוספת קטנה של "צבע".

• הוסף לסימניות
ההגיון שעומד מאחרי הB4 הוא כזה- הסמל הינו סמל של אבטחה. כידוע. בתוכו משולבת היונה של נטפרי, שהיא כביכול מסמלת חופשיות.
התוצאה היא: להיות חופשי ומאובטח! שזה בדיוק נטפרי. גלישה מאובטחת וחופשית, ללא הפתעות ובעיות.

B2 מי ששם לב, הוא יושב על B4. זה אותו הסמל בדיוק, רק עם ביצוע שונה. [בתאריכי היצירה שלו באשכול המקביל, הוא גם בא אחריו]. אבל העיקרון הוא אותו עיקרון הלקוח כבר מB4, שהוא- אבטחה+חופשיות.

• הוסף לסימניות
נווווווו
אז מה יהיה כבר הלוגו הבא??????

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה