כללי מה יהיה עם אילוסטריטור?

• הוסף לסימניות
פתאום לא ראיתי את התגובה שלי אז כתבתי שוב, מחילה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
@ניוגראף אין לי מילים!!!
גם לי יש את הבעיה הזאת באילוס' וכבר השלמתי עם כך, ואני מכירה כמה כאלה שגם להם זה קורה, בעוד שהמורה שלי לגרפיקה אמרה שאין מה לעשות החלטתי לנסות מה שאמרת על show indic option וזה עבד!! לא יאמן!! אני הולכת לספר עכשיו לכולם ;);)

רגע ובפוטושופ איך עושים את זה? (בפוטושופ יש לי גרסת CS6)

• הוסף לסימניות
תודה, עזרת לי מאד,
יש אפשרות כזו גם באינדי?
באינדיזיין אם התקנת את גירסת ״תומך עברית״ אתה מקבל מיד את כל האופציות לעברית.
דבר אחד שכן צריך לשנות, זה כאן -
Screen Shot 2018-06-15 at 13.31.29.png

הברירת מחדל הוא ״logical״.
שאם זה על ״logical" [הגיוני] אז כשאתה לוחץ על כפתור ״ימינה״ במקלדת, הסמן יזוז שמאלה, כי ימינה פירושה הלאה, ובטקסט ימין לשמאל הלאה זה שמאלה...
ואם זה על ״visual" [ויזואלי] הסמן יזוז ימינה ויזואלי.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
ולעתיד,
בבעיות מהסוג הזה, מומלץ להיכנס לאתר אדובי, ופשוט לשוחח בשיחוח (צ'אט) עם נציג שירות של חברת אדובי, (באמצעות גוגל תרגום).
הם עונים על השאלות הללו.

• הוסף לסימניות
אצלי גם קרה הנס! אבל כנראה בצורה נסתרת!!!
עדיין אין לי את האפשרות של ימין לשמאל בחלון
אבל הוא כותב נכון!!!!!!!!!!!!!
לא יודעת מה ואיך!!!
אבל העיקר שזה עובד!
ניוגראף! תודה!

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה