כללי מה יהיה עם הקבצים שהועלו פעם?

• הוסף לסימניות
אני מנסה להתבונן בקבצים שהועלו פעם ואין אפשרות לראותם מאז שדרוג האתר...
האם יש סיכוי שנוכל לראותם או נגמר זה אבוד??? ולהפסיק לחפש אחורנית קבצים ישנים?.
זה ממש חבל כי נעזרנו למדנו רבות גם משאלות ישנות...וחוו"ד שהועלו כאן.. זה נתן לנו כושר שפיטה ,יכולת ההסתכלות, ומידת הביקורת, ומכל אחד למדנו והחכמנו..חבל חבל...

• הוסף לסימניות
גם זה שהחיפוש לא עובד די מתסכל כי צריך לפתוח אשכול חדש ואין כבר מי שיענה.

• הוסף לסימניות
כולנו תקווה שכל התקלות יסתדרו בהקדם.

ואחר כך נדע להעריך הרבה הרבה יותר...

• הוסף לסימניות
אני מנצלת כבר את האשכול לשאלה נוספת:
פעם העלו לכאן תמונות של בובות חרסינה+ אתר שלם של תמונות,
ואני לא מצליחה למצוא בחיפוש,
האם מישהו יודע להעלות אתזה שוב???

• הוסף לסימניות
יש לי שאלה איפה הוותיקים כמעט שלא רואים אותם האם עברו לפורום נפרד ? ככה שאלה שעברו את 1000 הודעות נעלמו

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שריל'ה;312348:

כתבו בימים אלו שיש אפשרות לעשות חיפוש דרך גוגל ולהגדיר שימצא רק באתר של פרוג - www.prog.co.il.
לא ניסיתי, אך נאמר שם שזה עובד מעולה.

• הוסף לסימניות
גליון, תוכלי לפרט יותר?

• הוסף לסימניות
כל הקבצים שנפגמו בשדרוגים ולא מוכנים להפתח, לפי איך שהבנתי מהטכנאי של פרוג בהודעה אישית, שהם נפגמו ואין אפשרות לשחזר אותם, רק להעלות שוב. חבל!!

• הוסף לסימניות
ד"א שאלה אני משתמשת חדשה
איך אני שואלת שאלה חדשה
ולא רק השבת תשובה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י א-ירושלמית;312392:
גליון, תוכלי לפרט יותר?
קראתי כמדומני אתמול, באחד האשכולות שאיני זוכרת במה דובר בו, שניתן לערוך חיפוש רגיל דרך גוגל למילת החיפוש שהייתי מחפשת כאן. היכן ניתן להגביל את החיפוש רק לפורום מסוים - לא צויין שם ואיני יודעת. אפשר אולי לחפש באשכולות של יום האתמול (כנראה. אולי אולי שלשום).

הסטודיו, כשאת נכנסת בפורומים לפורום המתאים - יש למטה: פרסם נושא חדש.

BRO, מצער מאוד מאוד לשמוע!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י א-ירושלמית;312392:
גליון, תוכלי לפרט יותר?

באדיבותו של: israelm24
תעשו חיפוש באתר של פרוג דרך גוגל, זה עובד נהדר.

נכנסים לאופציה חיפוש מתקדם רושמים את המילה לחיפוש ומגדירים שם שיציג אך ורק תוצאות מ-www,prog.co.il

ניסיתי.. הולך טוב...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גיליון;312354:
כתבו בימים אלו שיש אפשרות לעשות חיפוש דרך גוגל ולהגדיר שימצא רק באתר של פרוג - www.prog.co.il.
לא ניסיתי, אך נאמר שם שזה עובד מעולה.

נכתב ע"י א ל י;312456:
באדיבותו של: israelm24
תעשו חיפוש באתר של פרוג דרך גוגל, זה עובד נהדר.

נכנסים לאופציה חיפוש מתקדם רושמים את המילה לחיפוש ומגדירים שם שיציג אך ורק תוצאות מ-www,prog.co.il

ניסיתי.. הולך טוב...
לנתיבים זה לא אקטואלי.
תקנו אותי אם כן.
ומצטרף לבקשת כולם לעשות הכל כדי החזיר את החיפוש בהקדם.

• הוסף לסימניות
נתיבים חסומים לגוגל?!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שריל'ה;312348:

האשכול על בובות החרסינה: http://www.prog.co.il/showthread.php?t=35609

אתר תמונות הבובות: http://www.just-imagine-dolls.com/doll_maker_dolls.php

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הסטודיו;312443:
ד"א שאלה אני משתמשת חדשה
איך אני שואלת שאלה חדשה
ולא רק השבת תשובה

נגיד כשרוצים לפתוח אשכול חדש בעיצוב גרפי, נכנסים ל"פורומים" לוחצים על פורום עיצוב גרפי, ולמעלה במקום "שלח תגובה" יש לשונית "פרסם נושא חדש".

בהצלחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה