דיון מה יהיה עם GPT ונטפרי??

• הוסף לסימניות
שאלתי אותו מתי דוד המלך נפטר, כלומר לפני כמה שנים
ונטפרי לא הסכים לו לדבר איתי על זה
כנ"ל שאלות ששאלתי המבוססות ובנויות על הלוח השנה העברי...
(בלי קשר לענייני דת...)
כל דבר הוא כותב נט פרי לא מרשה לי לדבר אתך על זה...

על זה נאמר
"טענו בחיטים והודה לו באגוזים"
זו לא דרך לשמור על אנשים מפגעי הטכנולוגיה...

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
מצאתי שיטה מעניינת לעקוף על זה. (בינתיים לפחות, וממה שניסיתי..)
נכון יש את הGPT ש"מומחים" בתחום מסוים? שבעצם כל אחד יכול ליצור אחד כזה.
אז בהם אין את התשובה המעצבנת הזאת!
לדוגמא, ביקשתי מה GPT הרגיל, שינתח לי את כף היד, והוא- כמובן בתשובה הידועה, ודווקא הביא לי פירוט- "ניתוח כללי אני יכול לעשות, אבל ניתוח מדויק של אופי לפי קווי היד את זה אני לא יכול כי זה לא מדע מדויק, בלה בלה, וגם נטפרי לא מרשה לי לדבר איתך על זה..."
ובהמשך בכל הוויריאציות שניסיתי, ענה את התשובה הקבועה שלו.
ואז עברתי לגרסה של GPT שנקרא "הקורא בכף היד" והוא ניתח לי את כף היד בלי שום בעיה!! ובלי שום הגבלות מעצבנות ולא קשורות.
(וסתם בדרך אגב, זה היה מדויק להפליא)

• הוסף לסימניות
נטפרי סגרו את האפשרות לחפש באינטרנט

קבצים מצורפים

• bandicam 2025-06-03 05-43-14-178.jpg
    bandicam 2025-06-03 05-43-14-178.jpg
    KB 41.4 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
לי כמעט זה לא מופיע, ואם מופיע אני משחק איתו ככה: על מה כן אפשר לדבר? הוא נותן רשימה, משם אני נכנס לאחת שקשורה לנושא שלי, ושואל עוד שאלה, וככה אני 'מושך' אותו בלשון עד שהוא עונה על הכל בד"כ..

• הוסף לסימניות
זה באמת מוגזם אני חושבת שצריך לעשות משהו
דברים רגילים לגמרי וחשובים הוא אומר נטפרי לא מרשה לי לדבר אתך על זה

• הוסף לסימניות
פשוט צריך לדעת איך להתנסח... שאלתי את אותה השאלה בשני צ'אטים שונים, באחד ענה מצוין, בשני הוא עשה בעיות עם נטפרי, ותשובות לא מדויקות....

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
ביקשתי מגימני שיצור לי איזה תמונה של פוליטיקאי ישראלי. ונטפרי לא מרשה לו לדבר על זה...
ביקשתי ממנו להביא לי איזה "שערי תשובה" בהלכות ברכות. ונטפרי לא מסכים לו...

• הוסף לסימניות
מקפיץ...
מה קורה שוב עם חצאי התשובות של GPT?
עוד משהו עם התקלה הזאת? מה עושים?

• הוסף לסימניות
אני ראיתי שזה תלוי לפי זמנים יש זמנים שהוא פחות משוחרר ויש שהוא יותר
אבל באמת לאחרונה על כל שאלה הוא עונה לי בהודעה מטומטמת נטפרי לא מרשה
אפילו על סתם שטויות אם אפשר לשאול שאלה או שאני רוצה לסגור את השיחה...

• הוסף לסימניות
בגלל הבעיות האלה עברתי לנתיב והכל נפתר!
אין בעיות במהירות גלישה, הסינון תמונת הוא על ידי בינה מלאכותית, ותמונות שנחסמות אפשר לשלוח לבדיקה ותוך פחות מדקה הם נפתחות. הם לא חוסמים את GPT בכלל.
יש מענה טלפוני אנושי תרתי משמע, בקיצור יש עם מי לדבר.
אני מרוצה עד הגג.
ובפרט שיש להם הסכמות מגדולי ישראל.
לענ"ד אנשים שעובדים הרבה עם AI צריכים לעבור לנתיב.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה