הרכב משנת 2008
2008 ספציפית היא רובוטית והיא צריכה להיות חסכונית באופן משמעותי.עד 2013 הקורולה מ13 כנראה המאזדה. או שאותו דבר.
2008 ספציפית היא רובוטית והיא צריכה להיות חסכונית באופן משמעותי.
אמנם יש לה חסרונות אחרות שצריכים לשקול שאז עלות התיקון יכולה לגבור על החסכון בדלק. כמו בעיות בגיר ובמחשב של האוטו.
אין מאזדה 3 רובוטית, הוא התכוון לטויוטה 2008התכוונתי שהמאזדה 3 היא 2008, האם היא רובוטית?
נכון.אין מאזדה 3 רובוטית, הוא התכוון לטויוטה 2008
לא חושב כמו שאתה אומר, אני נוסע הרבה על מאזדה 2010, הצריכת דלק מאוד גבוהה, הרבה הרבה יותר מהקורולה.מ2013 מאזדה הוציאו מנוע חדש וחסכוני שהצריכת דלק שלו זהה בערך לטויוטה
ציינתי 2013. ב2010 אכן הצריכה גבוהה אותו מנוע מ2004 עד 2012לא חושב כמו שאתה אומר, אני נוסע הרבה על מאזדה 2010, הצריכת דלק מאוד גבוהה, הרבה הרבה יותר מהקורולה.
צודק, עכשיו שמתי לב.ציינתי 2013. ב2010 אכן הצריכה גבוהה אותו מנוע מ2004 עד 2012
אם אין הפרש גדול, לך על מאזדה 3, תהנה יותר.אני רק מציין שאני נוסע500 עד 600 ק"מ בחודש.
השאלה כמה הפרש זה יוצא?
אם אין הפרש גדול, לך על מאזדה 3, תהנה יותר.
אם אין הפרש גדול, לך על מאזדה 3, תהנה יותר.
אם יש לך את זה, אתה יכול להוריד עוד קצת אפילו ל10,000 לדעתי.המחיר המוצע הוא 13000 ש"ח
מאזדה 3 שנת 2008 150000 ק"מ
שמורה מאד ותקינה.
מה דעתכם על המחיר?
אם יש לך את זה, אתה יכול להוריד עוד קצת אפילו ל10,000 לדעתי.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים