כללי מה יותר יפה

• הוסף לסימניות
הראשון או השני

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    1.1 MB · צפיות: 25
  • rosenberg bernina
    KB 830.9 · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
בצבעים האלה המודעה פשוט תבלע בעיתון...
הרעיון של הסרט מידה חמוד אבל כדאי לעשות ממש שזה יראה כמו סרט מידה (צהוב או ורוד) ולא כמו סרגל של פוטושופ...
יוסיף הרבה יותר אם יהיה רעיון מאחורי המודעה או שהמודעה תהיה בסגנון נקי יותר כשמכונה משוכללת עומדת ישרה וגאה בראש העמוד ומתחתיה הסלוגן...

• הוסף לסימניות
הראשון מקורי יותר
אבל הצבעים, דחוף לשנות למשהו יותר עמוק ועוצמתי
כדי לשדר שהמכונה רצינית וחזקה
ולא שברירית (כפי שהצבע הנוכחי מבטא)

• הוסף לסימניות
הראשון מענין יותר לא היתי שמה את התמונה באמצע העמוד בשלמותה מהצד חלק ממנה למעלה ומשנה את הצבעים לחזקים יותר

• הוסף לסימניות
הראשון הכיוון הרבה יותר מענין בגלל הסרט מידה

• הוסף לסימניות
הרעיון של הראשון נחמד אבל השני יותר נראה לי

תחליף תמונה של המכונה מקופסלת משהו
בנוסף הוסף צל שהיא לא תתעופף לה במודעה
מצא מקום טוב יותר לשם החברה באנגלית - סתם תקוע שם

הייתי משנה את הפונט
שחק קצת עם הטיפו

• הוסף לסימניות
אולי כדאי להגדיל את הכותרות ולחלק אותם אפי לארבעה שורות

• הוסף לסימניות
הראשון בגלל הגימיק. יפה מאד

• הוסף לסימניות
הכיוון יפה מאוד!
הראשון יותר יפה, אפשר גם סרט מידה אחד,
לגבי הצבעים כפי שהעירו קודמי,
הכותרת צריכה להיות בצבע שונה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eden7115;225169:
בצבעים האלה המודעה פשוט תבלע בעיתון...
הרעיון של הסרט מידה חמוד אבל כדאי לעשות ממש שזה יראה כמו סרט מידה (צהוב או ורוד) ולא כמו סרגל של פוטושופ...
יוסיף הרבה יותר אם יהיה רעיון מאחורי המודעה או שהמודעה תהיה בסגנון נקי יותר כשמכונה משוכללת עומדת ישרה וגאה בראש העמוד ומתחתיה הסלוגן...

לקחת לי את המילים!!!!
המודעה יפה מאד!!!

• הוסף לסימניות
מצטרפת להערות קודמי.
תעלה אחרי שינויים.
כמובן, לשיקולך.

• הוסף לסימניות
בעקרון מאד יפה, אבל הצבעים קצת חוורים מדי.
צריך משהו שנותן אומף.

יש לי אגב, תמונה של הרגל של מכונת התפירה שאולי אפשר לשלב את זה. אם תצטרך, תודיע לי לאימייל
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
פשוט יגיע אלי יותר מהר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה