מה יותר יפה???

• הוסף לסימניות
שלום לכולם.
אני מתלבט איזה תמונה עדיפה.
אשמח לשמוע חוות דעת גם מצלמים/ות וגם מכאלה שאינם.
נ.ב אשמח גם לדעתכם בכללי על התמונות.
תודה לכולם.

• הוסף לסימניות
לא רואים תמונות......

• הוסף לסימניות
תלחצו על התמונות לצפיה יותר איכותית.

• הוסף לסימניות
הראשונה יפה יותר...
תמונות יפות!!!
הייתי מחייה קצת את הצבעים...

• הוסף לסימניות
אפקט ההילה הצהובה יותר עוצמתי בתמונה הראשונה. השניה נראית כמו תמונה רגילה עם צהוב לא ברור במרכזה.
[לפעמים דווקא מישהו לא מיקצועי נותן מבט של איך זה נראה לעין הרגילה ולא מתיחס למה שהמקצוענים רואים. מתנצל/ת מראש]

• הוסף לסימניות
אהבתי יותר את התמונה הראשונה. היא מתאימה יותר לסגנון הצהוב ולצילום עם הפנס (לענ"ד....)
יש בה משהו מיסתורי יותר וזה מאוד תופס את העין.
התמונה השניה חמודה מבחינת התפיסה של החיוך של הילד והזוית אבל הצהוב פחות מתאים.

• הוסף לסימניות
הראשונה

הרבה יותר טבעי ויפה

• הוסף לסימניות
תמונות יפות !
הראשונה יותר מוצלחת
הבנתי את הרעיון של הפנס אך אני חושבת שהצהוב מידי בולט
אולי יש דרך אחרת לעשות זאת
(אני לא מומחית בפוטושופ להציע לך איך)

• הוסף לסימניות
השניה הרבה יותר! (התמונה שהוא יושב)
תמונה מאד יפה!

רק הייתי מורידה טיפה מהצהוב

• הוסף לסימניות
אהבתי מאוד את השניה!
גם לי הצהוב מפריע...

• הוסף לסימניות
גם אני אהבתי דוקא את השניה יותר, באמת טיפה להוריד את ההילה הצהובה

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכל מי שהגיב.
בסופו של דבר עשיתי כעצתכם ולקחתי את התמונה שהוא יושב.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה