בשרי מה יותר מתאים להגיש?

• הוסף לסימניות
אני מכינה לליל שבת בשר 5.
אני רוצה להגיש ליד גם משהו קל יותר ולכן מתלבטת,
האם מתאים להגיש שיפודיי פרגית,
או שזה שהפרגית על שיפוד זה עושה את זה פשוט מדיי, "יומחולי" ותחושה של מנגל.
האם עדיף להגיש פרגיות שלמות?
מקווה שהייתי מובנת.
מחכה לחוות דעתכם.
תודה!!

• הוסף לסימניות
אני מכינה לליל שבת בשר 5.
אני רוצה להגיש ליד גם משהו קל יותר ולכן מתלבטת,
האם מתאים להגיש שיפודיי פרגית,
או שזה שהפרגית על שיפוד זה עושה את זה פשוט מדיי, "יומחולי" ותחושה של מנגל.
האם עדיף להגיש פרגיות שלמות?
מקווה שהייתי מובנת.
מחכה לחוות דעתכם.
תודה!!
על שיפוד מעוצב, עם עוד איזה טוויסט...
זה הכי יוקרתי שיש...

• הוסף לסימניות
לדעתי האישית שיפודים לא מתאים לשבת בכלל, עדיף פרגיות שלמות על מגש יפה.
[האמת שלא הייתי נוגע בפרגית, כשעל הפרק יש בשר 5].

• הוסף לסימניות
ליד מנת בשר בקר מגישים סטייק פרגית (מספיק אפילו חצוי)
קוראים לזה ''דואט''
תוספת ירק אבל בקטנה רק לצבע יפה בצלחת
תפוח'א או אורז במרכז השולחן ולא להעמיס בצלחת

• הוסף לסימניות
האם למישהו יש הדרכה/ סרטון הדרכה, איך לחלץ מה"משולש" בעוף לפרגיות? (עופות משחיטה מיוחדת, אין חנות שתכין לנו..)

• הוסף לסימניות
האם למישהו יש הדרכה/ סרטון הדרכה, איך לחלץ מה"משולש" בעוף לפרגיות? (עופות משחיטה מיוחדת, אין חנות שתכין לנו..)
אמור להיות ביוטיוב סרטונים,
תחפשי,
נראה לי גם היה פה אשכול עם סרטונים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה