דרוש מידע מה יותר נוח? (ננעל בגלל כותרת)

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
מה יותר נוח לך ומשמש אותך יותר טוב בארונות-
יותר דלתות צרות
או פחות דלתות אבל שיהיו רחבות
והאם עדיף דלתות ציר רגילות או דלתות הזזה?
מדובר בחדר שינה-אם זה משנה.
אשמח לחוות דעתך!

• הוסף לסימניות
לי יותר נוח מדפים רחבים.
יש לי ארונות עם שתי האופציות, ובאופן פרדוקסלי למדיי הארונות הצרים מתבלגנים מהר הרבה יותר מהארונות בעלי המדפים הרחבים.

• הוסף לסימניות
דלתות רחבות צריכות צירים מאסיבים
מה שאין כן דלתות צרות. שאותן אפשר לסגור ודלתות רחבות קשה לסגור מפני ילדים

• הוסף לסימניות
אם לא הזזה,
עדיף שניים קטנות מאשר אחד גדול!

• הוסף לסימניות
אשמח גם לטיפים ורעיונות
או נקודות שחשוב לשים לב אליהם
בתכנון ארון לחדר שינה

• הוסף לסימניות
הזזה לדעתי לא מוצלח גם הטובים פחות חזקים מהציר
דלתות גדולות לא תמיד מחייבות צירים גדולים
מדפים רחבים יותר נח

• הוסף לסימניות
מה יותר נוח לך ומשמש אותך יותר טוב בארונות-
יותר דלתות צרות
או פחות דלתות אבל שיהיו רחבות
והאם עדיף דלתות ציר רגילות או דלתות הזזה?
מדובר בחדר שינה-אם זה משנה.
אשמח לחוות דעתך!
לדעתי ארון הזזה, א. תופס פחות מקום.
ב. מראה ענקית על אחת הדלתות זה תענוגג.
ג. הארונות הללו בד"כ מכילים המוןןןן.

• הוסף לסימניות
אחרי ניסיון עם שני הסוגים - רחב הרבה יותר נוח! הרבה יותר קל לשלוף את הבגדים כשהם בשתי שורות.
בארון הזזה לא התנסיתי אבל הארון הבא שאני יעשה יהיה הזזה.

• הוסף לסימניות
ארון הזזה זה מעצבן. הפתיחה מסורבלת והרבה פעמים נשאר פתוח
אם המקום צפוף- המסילה לוקחת כ 8 ס"מ

מבחינת מדפים- עדיף רחבים. דלת ארון סטנדרטית היא 40. אי אפשר להכניס שתי ערמות בשום אופן וערימה אחת אינה מנצלת את המקום
אני מעדיפה מדפים של 80 עם שלוש ערימות בגדים עם חוצצים ביניהם לשמירת הסדר. בנגרות אישית הייתי מזמינה רוחב של 85.

לגבי עומק- העומק הסטנדרטי אינו מספיק לשתי ערימות של בגדי מבוגרים. אם הייתי מזמינה ארון בנגרות הייתי מוסיפה 10 ס"מ לעומק. מצד שני השטח הזה מבוזבז באיזורי התליה כי אין צורך ביותר מ55 לתליה. אפילו 50 יספיק (אולי חוץ מחליפות גברים, תלויי במידה)

• הוסף לסימניות
לדעתי:
רחב , כ80 ס"מ (ב2 דלתות) ואחד של 40,
הזזה לא נוח, גם נשאר הרבה פתוח...
מרחק בין המדפים מספיק כ24 ס"מ (וככה תרוויחי עוד מדף, כמובן תלוי מה את מאחסנת)
תשקיעי טריקה שקטה, תכסף שוכחים וכל יום נהנים.
אני לא אוהבת לאחסן דברים מאחורי דברים אז אם מנגר כדאי לשקול לעשות עומק 50 ס"מ.
כמובן שצריך גם מגירות, ובעיקר מגירות לנעליים לדעתי- מחוץ לארון ולא בתוכו אפילו שפחות אופנתי ,יותר נוח
בהצלחה

• הוסף לסימניות
מקום לראש פאה
מגירות לפי הצורך

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה