מה יותר קצר בית שמש לביתר או מירושלים לביתר?

• הוסף לסימניות
מה יותר קצר בית שמש לביתר או מירושלים לביתר?באוטבוסים??
תודה!

• הוסף לסימניות
בית שמש לביתר!

• הוסף לסימניות
נראה לי שמבית שמש ללביתר, אבל תלוי מאוד מאיזה נקודה לאיזה נקודה.

• הוסף לסימניות
לי ידוע - לא יודעת כמה זה מבוסס - שמבית שמש לביתר זה שלוש דקות נסיעה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרינטופ;1224063:
לי ידוע - לא יודעת כמה זה מבוסס - שמבית שמש לביתר זה שלוש דקות נסיעה.
????????????????????
ברכב פרטי זה 20 דקות (אולי טיפה פחות)

• הוסף לסימניות
עזרתם לי מאוד!תודה לכולם!ועוד שאלה.מהתחנת רכבת של בית שמש עובר אוטבוס קרוב שמגיע לביתר?
והאם זה מהתנותהראשונות או האחרונות שלו?

• הוסף לסימניות
מהתחנת רכבת זה אומר שתסתובבי בכל רמת בי"ש א' ו-ב' כחצי שעה
ורק אח"כ הניסעה לביתר עצמה, שזה באמת כ-20 דקות בלבד
פעם האוטובוסים של ב"ב -ביתר היו עוצרים שם, אני לא יודעת אם גם כיום. אם כן - זה הפתרון הכי מומלץ, כי הם נוסעים ישר ולא נכנסים לבי"ש כלל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ariels;1224092:
פעם האוטובוסים של ב"ב -ביתר היו עוצרים שם, אני לא יודעת אם גם כיום. אם כן - זה הפתרון הכי מומלץ, כי הם נוסעים ישר ולא נכנסים לבי"ש כלל.

מה שאומר שכדאי להמשיך עם הרכבת לתחנת מלחה בירושלים ששם יש אוטובוס לביתר בתדירות גבוהה מאוד.
אבל יש כמה דקות הליכה מהתחנת רכבת לתחנת אוטובוס.

• הוסף לסימניות
יש קו חדש מיוחד מתחנת רכבת בית שמש[לא נכנס לתוך בית שמש] ישיר לביתר עילית
138

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ariels;1224092:

האוטובוס מהתחנת רכבת כבר לא עובר בתוך בית שמש זה מחולק ל3 קווים נפרדים, אחד מהתחנת רכבת 138 לוקח משם לביתר בערך30 דק', ומבית שמש מהרמות ישיר לביתר 148 לB ו128 לA לוקח בערך 40 דק'

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה