למה הכל תפוס
משתמש רשום
- הוסף לסימניות
מה יותר שווה יעוץ מס או חשבות שכר והנהלת חשבונות מבחינת משכורת וביקוש בשטח.
אשמח לכל מידע.
אשמח לכל מידע.
חשבת שכר בהרבה מן המקרים לא רק מחשבת את בשכר בפועל.למיטב ידיעתי חשבות שכר נחשב למקצוע ש'ייגמר' כי התוכנות יעשו את העבודה אוטומטית, וייעוץ מס אמור להשאר גם בעתיד הנראה לעין.
מה קורה בפועל בשוק כרגע, חשוב לציין, אין לי מושג.
לפי מה שאת מתארת, היא עושה עבודה של משאבי אנוש, (זה לגמרי תחום צומח).חשבת שכר בהרבה מן המקרים לא רק מחשבת את בשכר בפועל.
חשבת שכר בחברה היא אחראית על כל זכויות /חובות העובדים מבחינת העבודה, בקיצור כל דיני העבודה.
זה לא משהו שנראה לי בעתיד הקרוב יעבור לתוכנה.
משאבי אנוש זה יותר גיוס והשמה.לפי מה שאת מתארת, היא עושה עבודה של משאבי אנוש, (זה לגמרי תחום צומח).
הסטטוס שלי כרגע זה רווקה מקווה שבשנתיים הקרובות ישתנהיועצות מס לעיתים רבות עובדות באותה עבודה שעובדות מנה"ח וחשבות שכר בסוף.
אך אם הן עובדות כיועצות מס השכר גבוה יותר והביקוש רב יותר.
כמובן שלמודי היעוץ מס קשים בהרבה..
לדעתי השאלה מה הסטטוס שלך ולפי זה לבחור את הלימודים...
בעזהי"תהסטטוס שלי כרגע זה רווקה מקווה שבשנתיים הקרובות ישתנה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים