כללי מה יכולה להיות הסיבה שמספור אוטומטי בספר לא משנה כלום?

• הוסף לסימניות
אני מנסה באינדיזיין CS3 לעדכן את העמודים בספר כך שיהיו בסדר רציף. זה לא משנה מאומה. כשאני מסתכלת בכל קובץ בנפרד יש סקשן שאני ממש לא צריכה. כלומר סקשן חדש. אני מנסה לבטל וזה לא מתבטל אלא חוזר להיות שוב חדש. האם זו הסיבה ואיך אפשר לתקן זאת?
תודה מראש.

ד"א יש למישהו מושג איך משיגים את פרוג כדי לקבל את סקריפט הניקוד.? אני מתכוונת בטלפון ולא דרך האתר.
תודה

• הוסף לסימניות
את מדברת על קובץ יחיד עם הרבה עמודים או מספר קבצים המקובצים ל"ספר"?

• הוסף לסימניות
אני כמעט בטוחה שמאה אחוז שזה קשור לקישורים שביצעת עם המאסטר..
(בד"כ כל הבעיות מגיעות משם)
האם המאסטר מבוסס על עוד אחד?? האם שמת לב לקישורים? האם שמת לב למספור..
וכ'ו..

• הוסף לסימניות
אם מדובר בספר של קבצים.
קליק על החץ הקטן בחלון של Book, ושם יש להגדיר: Continue from Previous Document
ולסמן גם 'ווי' ב: Automaticly update Page&Section numbers

לא עזר? שוב קליק על החץ הקטן, יש שם אופציה של: Update Numering

לא עזר? תעמדי על כל ספר בחלון הBOOK, שוב קליק על החץ הקטן, ולסמן: Automatic Page Numbering

לא עזר? תכתבי את זה כאן בפורום, ונחפש פתרונות אחרות.

• הוסף לסימניות
שום דבר לא זז. אכן מדובר על קבצים -פרקים - שמקובצים יחד בספר.

• הוסף לסימניות
מה בקשר למאסטרים? מה עלי לבדוק או לתקן?
האם יכול להיות שסימנתי שיהיה מספור אוטומטי ובכל אופן הוא עדיין כותב לו מאיזה עמוד להתחיל? כלומר למה החלק הזהבחלון לא נהיה אפור? זה נראה שזה בכל זאת משפיע עליו.

• הוסף לסימניות
לא יודע.
נברר אצל הארבס.

• הוסף לסימניות
לא הבנתי הבעיה. כל קובץ מתחיל עם section. א"א לייצר קובץ באינדיזיין בלי לפחות section אחד.

בכל אופן לא הסברת בדיוק מה עשית ומה לא עובד. צילומי מסך ו/או קבצים יעזור מאד...

• הוסף לסימניות
אני נמצאת כרגע במחשב אחר אז אין לי את הקבצים, אבל מה שקורה זה ככה:
כל קובץ הוא פרק אחד - לא מחולק לסקשין (כלומר אני לא הגדרתי זאת בעצמי).
את כל הקבצים ביחד אני מייבאת ל-BOOK ואז נוצרת בעיה שהמספור לא רץ אפילו שסימנתי בכל קובץ בLAYOUT מספרי עמודים - אוטומטי ובSECTIONS - שימשיך לפי הקובץ הקודם בספר.
הכל נשאר כמות שהוא.
בפעמים הקודמות שעבדתי עם ספרים לא נתקלתי בבעיה כזאת. אנא עזרו לי.
אם עדיין משהו לא ברור. אאלץ לחכות שאהיה ליד המחשב ואעלה קמה קבצים. מה בדיוקאתם רוצים לראות? אשמח אם תמקדו.
תודה מראש ושבת שלום...

• הוסף לסימניות
האם בתיבת הדו שיח של מספור הפרקים, מסומן על החל מ... או אוטומטי...?

• הוסף לסימניות
כמדומני הבעיה היא בהגדרות הbook ולא בהגדרות המסמך. מאד חשוב השתי ההגדרות שבתמונה המצורף.

צפה בקובץ המצורף 30985

צפה בקובץ המצורף 30984

קבצים מצורפים

• 2009-01-25_0110.png
    KB 40.6 · צפיות: 8
  • 2009-01-25_0112.png
    KB 83.4 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
כך נראה החלון של כל מסמך - מצד אחד מסומן אוטומטי

ומצד שני עדיין מופיע מאיזה עמוד להתחיל, וזה אכן פועל לפי זה.
מה שהארבס אמר- היה כך גם קודם. אשמח אם תוכל לנסות להמשיך לכוון אותי מה יכולה להיות הבעיה..
תודה על הנסיונות בינתייםץ מעריכה זאת מאוד.

• הוסף לסימניות
יש 2 מקומות של הגדרת המסמך.
בכל קובץ נפרד ובהגדרות ה'בוק'
שניהם מסוכרנים על מספור אוטומטי?

• הוסף לסימניות
איך אני מעלה תמונה בפרינט סקרין? כמו שעשה הארבס?

:confused:

• הוסף לסימניות
תודה על כל העזרה ותודה מיוחדת לשלמה- הענין נפתר!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה