מה יכולה להיות הסיבה???

• הוסף לסימניות
למה החיישן רדיו של הסטודיו שלי לא עובד?
מה יכולות להיות הסיבות?

• הוסף לסימניות
נגמרה לו הבטריה

• הוסף לסימניות
שהאנטנה לא מחוברת.

• הוסף לסימניות
אני אמנה לך את כל הסיבות שזה יכול להיות ממה שקרה לי אי פעם:
א. כמו שהלו קיטי אמרה
ב.החיבור של הכבל בין הפלאש למשדר רופף
ג.החיבור של הבטריות התעקם או צריך לסדר אותו קצת
ה.המשדר והמקלט לא על אותו תדר ;) (טוב זה היה קורה לי ממש בהתחלה ואז הייתי מתרגזת עד שהאירו את עיני)

אה ותנעלי אותו טוב על המצלמה כי יכול להיות שלא נעלת טוב וזה זז קצת

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הלו קיטי;1223611:
נגמרה לו הבטריה

לא הקטע שמחובר לתאורה עצמה, אלא מה שמחובר למצלמה. פעם כשלחצו על הכפתור שם נדלקה נורה אדומה, עכשיו לא, יש שם ג"כ בטריה?

• הוסף לסימניות
אולי תכתבי איזה סוג יש לך אז מישהו שמכיר יוכל לענות. אצלי שני החלקים נראים כמעט אותו דבר ובשניהם יש בטריה

• הוסף לסימניות
החלק שמעל המצלמה אצלי נראנ כמו האות ר' והחלק שמחובר למבזקים בצורת מלבן, אם יש בשניהם בטריה, איך באמת מחליפים בחלק שמחובר למצלמה? זו בטריה כמו שעון, נכון?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שושיה;1223621:
לא הקטע שמחובר לתאורה עצמה, אלא מה שמחובר למצלמה. פעם כשלחצו על הכפתור שם נדלקה נורה אדומה, עכשיו לא, יש שם ג"כ בטריה?

אם היתה נורה היא צריכה לקבל חשמל מאיפשהו..
הסוללה של המשדר נגמרה, זה הכל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שושיה;1223621:

כן יש שם גם בטריה
תפתחי בעדינות ותראי איזה סוג בדיוק את צריכה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י msphoto;1223635:
אם היתה נורה היא צריכה לקבל חשמל מאיפשהו..
הסוללה של המשדר נגמרה, זה הכל.

חשבתי שהיא מקבלת אנרגיה מהסוללה של המצלמה...:eek:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה