מה יכול להוות תחליף לדרופבוקס ודומיו באתרוג?

• הוסף לסימניות
במשרדינו עבדנו עם דרופבוקס בנחת ושמחה לשתף קבצים עד לפני כשנה פחות או יותר, אז הוא החל להשתבש, (אי אפשר לעשות כמה שמירות בקובץ עד שהשמירה הראשונה סיימה להעלות לענן מה שמעצבן)
גוגל דרייב - היום ניסיתי להתקין את התקיה על המחשב אבל לא הצלחתי להכנס לחשבון גוגל- אני מאמינה שאתרוג חוסמים אותו (אא"כ לא חוסמים אשמח לשמוע איך מתפעלים אותו??)
יש משהו אחר שיכול להוות פתרון לשיתוף קבצים כבדים בין מחשבים שפתוח באתרוג? משהו שעובד טוב ומסתנכרן מצוין!
תודה

• הוסף לסימניות
ניסיתם OneDrive? של Microsoft...
הוא מאד נוח לשימוש.
אני משתמשת בעיקר לצרכים אישיים, אבל אני חושבת שיכול להתאים גם לצרכים משרדיים.
אני יודעת שהוא פתוח ברימון, נדמה לי גם באתרוג, אבל צריך לבדוק...
ולגבי זה
גוגל דרייב - היום ניסיתי להתקין את התקיה על המחשב אבל לא הצלחתי להכנס לחשבון גוגל- אני מאמינה שאתרוג חוסמים אותו (אא"כ לא חוסמים אשמח לשמוע איך מתפעלים אותו??)
נשמע לי מוזר...
יש לי בבית אתרוג, וזה עובד.
אולי כי יש לי אתרוג לעסקים?
לא כ"כ מבינה בזה...

• הוסף לסימניות
נשמע לי מוזר...
יש לי בבית אתרוג, וזה עובד.
אולי כי יש לי אתרוג לעסקים?
לא כ"כ מבינה בזה...
תודה אכן האתרוג בעבודה הוא פחות פתוח מאתרוג עסקים,
אבדוק מה שכתבת על וואן דרייב
ואשמח לשמוע עוד פתרונות למי שיש אתרוג הרמטי...

• הוסף לסימניות
לא הגיוני שסינכרון גוגל דרייב סגור באתרוג
צריך לנסות לפתור את הבעיה שהיתה.
מה היה הבעיה להיכנס לחשבון?

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
לא הגיוני שסינכרון גוגל דרייב סגור באתרוג
צריך לנסות לפתור את הבעיה שהיתה.
מה היה הבעיה להיכנס לחשבון?
אולי באתרוג עסקים אין בעיה, לי יש אתרוג הכי הרמטי
זה ההודעה שמופיעה לי כשאני מנסה להכנס לתקית הסנכרון, ניסיתי לנטרל את האנטיווירוס- ולא עזר

קבצים מצורפים

• UNTITLED-1.jpg
    UNTITLED-1.jpg
    KB 315.6 · צפיות: 23
  • הוסף לסימניות
יש לך אתרוג עסקים? או הכי סגור ?
והאם את משתמשת בתקיה שמורידים במחשב- ולא באתר אונליין?
יש לי אתרוג + חסימה של הקהילה שלנו,
הוא חוסם לי כשאני רושמת "גוגל דרייב" בעברית,
אבל כשאני רושמת באנגלית הוא נכנס לאתר מצוין.
אולי זה הפתרון???

• הוסף לסימניות
יש לי אתרוג + חסימה של הקהילה שלנו,
הוא חוסם לי כשאני רושמת "גוגל דרייב" בעברית,
אבל כשאני רושמת באנגלית הוא נכנס לאתר מצוין.
אולי זה הפתרון???
לאתר אין לי בעיה להכנס
הבעיה היא להשתמש בתקיה של גוגל דרייב שמורידים למחשב לסנכרן קבצים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה