קורונה מה יכול להחזיר טעם וריח בקורונה?

• הוסף לסימניות
מה יכול להחזיר טעם וריח בקורונה? אני מתחרפנת כבר

• הוסף לסימניות
לחתןך בצל לשניים עדיף בסכין פלסטיק
לשים כל חצי בעקב הרגל ןלקשור בנילון נצמד לפני השינה
מנסיון בדוק ומפליא!!!
רפואה שלימה

• הוסף לסימניות
חומץ תפוחים-פרטתי בעצות לקורונה

• הוסף לסימניות
תריח. וחיזק תטעם עד שחזר לגמרי וב"ה בלי עיוותים
יש זמן מסויים אצל חולים אין לי מושג למה ואיך שאם תופסים את זה בזמן זה עוזר ואם לא...לא.

• הוסף לסימניות
אבל ה' לא עושה ניסים למי שלא בדרגה גבוהה אז אין לי כל כך מה לצפות לנס

• הוסף לסימניות
לא הבנת.
פתאום יש הבנה שמה שכולם כן מריחים, זה הנס.

• הוסף לסימניות
חזר לי הטעם והריח
כנראה זה לא קורונה כנראה זה התקררות כי אני מצוננת ומשתעלת

• הוסף לסימניות
לא הבנתי מה לעשות
כנראה גם חוש ההבנה הלך לי....
אני בלי ריח וטעם לא מסוגלת כבר....

• הוסף לסימניות
מישהי סיפרה לי שבכל פעם כשרוצה להרגיש טעם - שותה טיפונת יין - וזה מחזיר לה למאכל הבא את הטעם...

ושמעתי מעוד מישהי שגם כשלא הריחה כלום - ריח של יין תמיד הריחה.

ושהקב''ה יחזיר לך את אבידתך במהרה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה