מה יכול להיות הסיבה שרשימת אנשי הקשר לא נטען בגימייל

• הוסף לסימניות
ניסתי בכמה דפדפנים
רק במחשב אחר זה נטען
למה?

• הוסף לסימניות
לי יש אותה בעיה, ג'ימייל לא מוכן לטעון לי את האנשי קשר, מחקתי כמות נכבדת של אנשי קשר בHDML בסיסי אבל בתצוגה רגילה של ג'ימייל הוא לא מוכן לטעון מישהו יודע למה?

• הוסף לסימניות
במחשב אחר זה היה עם אינטרנט אחר ? או אותו ספק ? (נתיב,רימון וכו')

• הוסף לסימניות
סליחה שאני קופצת...
יש לי שאלה-
אם התכתבתי פעם עם מישהו במייל ומאז נקלט אצלו שיש את הכתובת הזאת מאז השימוש בה חד פעמית אפשר למחוק את הכתובת הזאת? (שלא תעלה כל פעם שאני רושמת אות כדי למצוא נמען)

• הוסף לסימניות
לא ניסתי במחשב אחר מאז שזה נתקע לי יש תוכנת נתיב על המחשב אבל בעבר הייתי מצליח לטעון אנשי קשר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לאהלה ג;1189994:
סליחה שאני קופצת...
יש לי שאלה-
אם התכתבתי פעם עם מישהו במייל ומאז נקלט אצלו שיש את הכתובת הזאת מאז השימוש בה חד פעמית אפשר למחוק את הכתובת הזאת? (שלא תעלה כל פעם שאני רושמת אות כדי למצוא נמען)

כן את צריכה לסמן בעכבר את האיש קשר וללחוץ שם על אפשרויות נוספות ו"אל תציג לעולם"
ככה אני עשיתי

• הוסף לסימניות
איך זה נראה ? הפרופיל בראש הצ'אט מופיע ?
זה נראה לי וכמעט אין לי ספק שזה בעיה בנתיב יש לי סיפור ארוך במקרה אחר ששם גם התברר שזה בעיה אצלהם יש להם הרבה לתקן

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י morwin;1190003:
איך זה נראה ? הפרופיל בראש הצ'אט מופיע ?
זה נראה לי וכמעט אין לי ספק שזה בעיה בנתיב יש לי סיפור ארוך במקרה אחר ששם גם התברר שזה בעיה אצלהם יש להם הרבה לתקן

מופיע גם מופיע! הבעיה היא חדשה היא לא היתה בעבר, אני פשוט שלחתי מייל לכמות גדולה של נמענים ומאז זה נתקע. :confused:

• הוסף לסימניות
אולי תנסה לעשות מחיקת קוקיז או איפוס (לדפדפן) אם אתה מעדיף זה עדיף, ותבדוק..

• הוסף לסימניות
בדקתי את העניין ובכן הבעיה היא בספק של נתיב, ניסתי אצל חבר באינטרנט ללא חסימות, ושם כן נטען לי אנשי קשר.
אשמח אם יש מישהו מלקוחות נתיב שנתקל בבעיה והפיתרון כמובן
תודה

• הוסף לסימניות
את בטוחה שאת מדברת על האנשי קשר ולא על החלק של הצ'ט מתחת לתיקיות המייל?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י s_h;1191747:
את בטוחה שאת מדברת על האנשי קשר ולא על החלק של הצ'ט מתחת לתיקיות המייל?

אני מדבר על "אנשי קשר" כן בהחלט! ולא על הרשימה שמופיעה מתחת לצ'אט
דרך אגב אני בדקתי בכמה חשבונות משתמשים ולא רק שלי ההודעה שאני מקבל היא כדלהלן:

קבצים מצורפים

• ללא שם.png
    KB 19.8 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
אז אדרבה. צור קשר עם התמיכה בנתיב שיבדקו למה חסום לך. אין לי את שם המשתמש שלך בנתיב כך שאין לי איך לבדוק לך את זה מיידית. אם תרצה תוכל לשלוח לי את שם המשתמש בהודעה פרטית כאן ואבדוק

• הוסף לסימניות
לטקסט, אם שי נכנס לתמונה אז הכל יבוא על מקומו בשלום.
ואכן, נראה שזה ענין של חסימה של נתיב.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה