דרוש מידע מה יכול להיות שקרה לו? תינוק צורח באמבטיה

• הוסף לסימניות
גם הבן שלי בן שנה וחצי כבר שבועיים בערך
צורח איך שהוא רואה את האמבטיה
לא זכורה לי טראומה משמעותית
אבל כן יש לו כאבי אוזניים אז יכול להיות שזה קשור
מתפללת שיעבור
לפני זה הוא היה הכי מאושר בזמן המקלחת שממש מקווה שיחזור לכך
יש לי אחיינית שבתור תינוקת (שנה + - ) הייתה צורחת המון באמבטיה
וזה באמת היה קשור לאוזניים
סבלה המון מדלקות!
(אגב, היא גם הייתה בכיינית מאד וזה היה מאד מוזר כי היא היתה ילדה נוחה באופן כללי
במבט לאחור כנראה הכל היה קשור לאוזניים.
היום היא פרח של ילדה!)

• הוסף לסימניות
בלתק חלקי.

האם מישהו אחר קילח אותו בתקופה האחרונה שזה גרם לו לחרדה?

• הוסף לסימניות
יש לי אחיינית שבתור תינוקת (שנה + - ) הייתה צורחת המון באמבטיה
וזה באמת היה קשור לאוזניים
סבלה המון מדלקות!
(אגב, היא גם הייתה בכיינית מאד וזה היה מאד מוזר כי היא היתה ילדה נוחה באופן כללי
במבט לאחור כנראה הכל היה קשור לאוזניים.
היום היא פרח של ילדה!)
מעניין
כי כשהוא התחיל עם הבכיות זה היה שלא הרגיש טוב
היתה לא דלקת באזן- קיבל אנטיביוטיקה
אז אולי זה קשור?

• הוסף לסימניות
מעניין
אז אולי זה קשור?
לדעתי מאד יכול להיות קשור!
אולי עדיין האוזניים לא יבשות לו

• הוסף לסימניות
מקווה
למעשה אני לא עושה לו בכלל עם זרם מים, ממלאה לו אמבטיה עם מים ושמה עם היד
אין הבדל בשלב ההבנה שמים יכולים גם להציק, בין טוש להזלפות עם היד.
דרך אגב הילדים קולטים את תחושת ההורים... ובתקופה האחרונה לאחר כמה מקרי טביעות באמבטיה כולנו ההורים לחוצים, תנסו להרפות דקה לפני שאתם נכנסים איתו, אם הוא לא מרגיש רגוע אז איך?

• הוסף לסימניות
מעניין
אז אולי זה קשור?
מאד יכול להיות קשור.
אולי אז, כשנכנסו לו מים לאוזניים זה כאב לו, והוא זוכר את הכאב ומקשר אותו לאמבטיה.

• הוסף לסימניות
אם אדום לו בטיטול, או שהיה לו אדום ביום שהתחיל לצרוח-
זאת סיבה מאד הגיונית שימשיך לצרוח עוד מספר ימים עד שירגע.

• הוסף לסימניות
זה קרה לי עם כל הילדים. עם חלקם עד שלב מאוחר, יחסית.
עם הקטנה - לאחר שהתחילה התופעה, נתתי לה חתיכת סבון, שתסבן את עצמה במקביל אלי. זה עזר לה להירגע. ב"ה עד היום היא (היחידה ש)אוהבת להתקלח.

• הוסף לסימניות
לנסות לא להרטיב אוזניים

• הוסף לסימניות
אצל הבן שלי (היה אז בן חצי שנה) שמתי לב שהוא אוהב מים פושרים ממש נוטה לקר-הוא לא אהב חם בכלל
בניגוד אליי שחשבתי שכדאי חמים הוא ממש לא סבל את זה והיה צורח עד שלמדתי להגיע לטמפרטורה שהוא אהב לפי מדחום של מים (אפשר לקנות בבזאר שטראוס ב-10 ש"ח)
תנסי אולי גם בכיוון הזה

בהחלט יש לפעמים ילדים שהם רגישים
ויש להם הפרעות בויסות התחושתי
ובהחלט יכולים לצרוח באבמטיה בגלל מים שלא בטמפרטורה הנוחה להם

• הוסף לסימניות
יכול להיות שבמעון / משפחתון / מטפלת... רחצו אותו בלי רגישות עם מים קרים וזה גרם לו חוויה לא נעימה

• הוסף לסימניות
בלת"ק
פוסט טראומה מהמקלחות של הבית חולים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה