עזרה מה יקרה אם אני לא אקח את החבילה שהגיעה אלי??

• הוסף לסימניות
הזמנתי חבילה מעלי אקספרס ודורשים עליה במכס 200 ש"ח, כמובן שאמרתי לחברת שליחויות שאני לא רוצה לקחת את החבילה, אבל המוכר אמר לי שהם ישמידו את החבילה.
השאלה אם זה באמת יקרה והחבילה תושמד אני אוכל לפתוח אתו מחלוקת שלא קיבלתי את החבילה?? (מה שנכון)

• הוסף לסימניות
בעיקרון יש כזה דבר לחתום בדואר שאת מסרבת לקבל את החבילה ואז השולח אמור לקבל אותה חזרה ולזכות אותך,
היה לי ככה פעם עם נקסט
אם את סתם לא לוקחת מכל סיבה שהיא, לא יעזור לך מחלוקת כי הם רואים שזה הגיע למרכז מסירה ואת לא באת לקחת.אז זו בעייתך ולא יזכו אותך.
מניסיון...

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אם גובה המכס מופרז, אפשר לערער (להגיש חשבונית וצילום של חיוב האשראי) ולקבל זיכוי\הפחתה.
המכס אמור להיות בדרך כלל 17%, מלבד פריטים מסוימים.
אני קיבלתי החזר של כמעט 70 ש"ח.
למי צריך להגיש??
הבעיה היא שהמכס גובה 38 ש"ח והחברת שליחויות דורשת עוד 150 ש"ח על טיפול במשלוח, יש מה לעשות עם זה??
לפעם הבאה, מומלץ לברר לפני שקונים אם המחיר דורש מכס או לא.
אני יודעת שמעל 75$ צריך לשלם מכס אבל פה גובים ממני על כך שהזמנתי 50 פריטים אותו דבר וזה נחשב למשלוח סיטונאי, לדעתי לא הרבה מודעים לזה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה