עזרה מה יקרה לי אם אזמין עגלה באמזון? -עזרה דחופה!

• הוסף לסימניות
אני רוצה להזמין עגלה, בצבע שלא קיים בישראל.
היבואן פשוט החליט להביא רק שחור ואפור, שלא באלי עליהם.

יש אותה באמזון.
20 פריטים אחרונים.
500 ש"ח פחות.

מה הכי גרוע שיכול לקרות?
מכס יקר מאד?
חיקוי של מה שהתכוונתי?
טעויות בכתובת?

מישו ניסה ויודע להחכים אותי?

• הוסף לסימניות
אני רוצה להזמין עגלה, בצבע שלא קיים בישראל.
היבואן פשוט החליט להביא רק שחור ואפור, שלא באלי עליהם.

יש אותה באמזון.
20 פריטים אחרונים.
500 ש"ח פחות.

מה הכי גרוע שיכול לקרות?
מכס יקר מאד?
חיקוי של מה שהתכוונתי?
טעויות בכתובת?

מישו ניסה ויודע להחכים אותי?
אני מאוד רוצה עגלה שיש אותה רק באלי
ומה שמלחיץ אותי זה האיכות.. (או היעדר האיכות אולי)
אין לזה תקן, איך אפשר לדעת שזה לא יתפרק אחרי שימוש של חודש חודשיים..?

• הוסף לסימניות
מכס יקר מאד?
סיכון גבוה
חיקוי של מה שהתכוונתי?
פחות סביר, באמזון בגדול זה מותגים מקוריים.
טעויות בכתובת?
יכול להיות, פחות שכיח.
קיים סיכון אחר - אין לך אחריות יבואן ואם חלילה תהיה בעיה תצטרכי לשלוח למוכר או לספוג את הנזק.

• הוסף לסימניות
ועוד שאלה בעניין:
בטעות כתבתי תוקף שגוי בכרטיס אשראי.
איך אפשר לתקן אותו?

• הוסף לסימניות
ועוד שאלה בעניין:
בטעות כתבתי תוקף שגוי בכרטיס אשראי.
איך אפשר לתקן אותו?
ישלחו לך הודעה שיש סירוב ותצטרכי לעדכן את הפרטים או לכתוב מספר אשראי אחר. אם לא, ההזמנה תתבטל אוטומטית תוך זמן קצר (אולי 48 שעות, לא בטוחה).
בנוגע לחשש שיקרה לעגלה משהו, לאמזון יש שירות לקוחות ברמה גבוהה מאד. תפני אליהם על כל שריטה שתגלי;)
יכול להיות שיגידו לך שהאחריות היא של היצרן ולא שלהם, מנסיון אישי - אם תתעקשי תקבלי החזר.

• הוסף לסימניות
אני מאוד רוצה עגלה שיש אותה רק באלי
ומה שמלחיץ אותי זה האיכות.. (או היעדר האיכות אולי)
אין לזה תקן, איך אפשר לדעת שזה לא יתפרק אחרי שימוש של חודש חודשיים..?
היה פה אשכול שלם על זה שעגלות מאלי התפרקו אחרי כמה חודשים

• הוסף לסימניות
ראית?
אני חוששת שיזהו אותי לפי העגלה,
היחידה בארץ...

(אני הזויה?)
גם אני הזמנתי עגלה באמזון בצבע שאין בארץ כי היבואן הביא רק שחור ואפור... אולי זאת אותה עגלה ושתינו לא נהיה יחידות בארץ???

• הוסף לסימניות
ראית?
אני חוששת שיזהו אותי לפי העגלה,
היחידה בארץ...

(אני הזויה?)
גם אני הזמנתי עגלה באמזון בצבע שאין בארץ כי היבואן הביא רק שחור ואפור... אולי זאת אותה עגלה ושתינו לא נהיה יחידות בארץ???
בסוף נגלה שאנחנו שכנות... ניפגש בחדר מדרגות עם ה"עגלה מאמריקה"

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה