- הוסף לסימניות
כמויות של חרדים מגיעים לשם...בירב זה קרליבך "אורגינל" לא יודע עד כמה מתאים לציבור החרדי
כמויות של חרדים מגיעים לשם...בירב זה קרליבך "אורגינל" לא יודע עד כמה מתאים לציבור החרדי
מה סגנון התפילה?הסגנון של התפילה והעזרת נשים מושכים יותר אנשים משלנו.
השם טיפה מעניין, התפילה וכו' ביה"כ ספרדי רגיל לכל דבריש את ויזניץ תוניס...
את מפחידה אותי........זה מפחיד לצאת ב10 בלילה ולפגוש משוגע שיכול לזרוק עלי בקבוק
גר בצפת.את מפחידה אותי........
היכן זה?
בעתיקה?
בעיר העתיקה בסביבות כיכר המגניםגר בצפת.
לא נתקלתי במחזות כאלו.
אולי בשכונות החילוניות.
כפי שאמרתי...בעיר העתיקה בסביבות כיכר המגנים
למי שמחפש בית מאבן עם קשתות וכדו' אז יש רק בעתיקהכפי שאמרתי...
אני אישית סתם ככה ממליץ לקחת דירות מחוץ לעיר העתיקה ורק לטייל בעתיקה.
גם כי הדירות בעתיקה ממש ישנות (עתיקות...), גם אין גישה לאוטובוסים ורכבים (ברוב המקרים), גם אי אפשר לישון כמו בנאדם (בחסות הטיפוסים), ועוד ועוד.
משא"כ בסביבות העתיקה, יש דירות חדשות, ויש תחנות אוטובוס, ויש שקט בלילות, ובכמה דקות הליכה נכנסים לעולם אחר.
הצימר שלנו ממש ברחוב שם, אנחנו גרים בצפת ואף פעם על דבר כזה. גם לא מאורחים שלנו!בעיר העתיקה בסביבות כיכר המגנים
יש מצב שאתם מציעים את דירתכם להשכרה בדרום העיר? זה ממש נשמע מנגיעות אישיות!אני אישית סתם ככה ממליץ לקחת דירות מחוץ לעיר העתיקה ורק לטייל בעתיקה.
גם כי הדירות בעתיקה ממש ישנות (עתיקות...), גם אין גישה לאוטובוסים ורכבים (ברוב המקרים), גם אי אפשר לישון כמו בנאדם (בחסות הטיפוסים), ועוד ועוד.
משא"כ בסביבות העתיקה, יש דירות חדשות, ויש תחנות אוטובוס, ויש שקט בלילות, ובכמה דקות הליכה נכנסים לעולם אחר.
לא שמעתי על דברים כאלואת מפחידה אותי........
היכן זה?
בעתיקה?
קרה לך או שאת מפחדת שזה יקרה?ואותי אישית זה מפחיד לצאת ב10 בלילה ולפגוש משוגע שיכול לזרוק עלי בקבוק בירה או לקלל אותי או לרדוף אחרי
יש מצב שאתם מציעים את צימרכם להשכרה בעתיקה? זה ממש נשמע מנגיעות אישיות!יש מצב שאתם מציעים את דירתכם להשכרה בדרום העיר? זה ממש נשמע מנגיעות אישיות!
זה ממש לא המצב בעתיקה,
רוב הצימרים מתוחזקים, הטיפוסים לא מזיקים ויש גישה לתחנה מרכזית או לעלייה ב' ובכמה דק' הליכה מגיעים לכל מקום.
יעידו על כך מאות הטלפונים ואלפי הנופשים שמעוניינים דווקא להתארח בעתיקה.
לכן כתבתי שיעידו האנשים שמגיעים להתארח בעתיקה ולא הצימרים שלנו.יש מצב שאתם מציעים את צימרכם להשכרה בעתיקה? זה ממש נשמע מנגיעות אישיות!
אגב אני אישית אין לי נגיעות אישיות עדיין אין לי לא צימר בעתיקה ולא דירה בדרום ואני בהחלט מסכים אתכם שמקום העתיקה שמה הנופש.
הסגנון הוא קרליבך ויש שם מגוון רחב של עדות וחוגים.מה סגנון התפילה?
ומה הכוונה משלנו?
חסידם ליטאים ספרדים?
כושים כבר עשו לי את זה פעם אחת ופעם אחת ראיתי אדם שהרביצו לו עם בקבוקלא שמעתי על דברים כאלו
קרה לך או שאת מפחדת שזה יקרה?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //