מה יש לבוגבו להציע מלבד הלוגו שלו שנמצא במקום בולט על הגגון

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
וסתם ככה אני לא סובלת את צמד המילים האלו
"לחץ חברתי"
שכל אחד יעשה מה שהוא רוצה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ינאי;1632374:
היי, התלהבתם על השפריצים...
פשוט התכונתי שכל אחד משקיע במה שהוא רוצה ובמה שחשוב לו
אחד בעגלה
שני באוכל
שלישי בנופש
רביעי בביגוד
וכיד הדמיון....

מה את נכנסים לאנשים לקישקעס?
את אברכית? אל תקני!
שכנה שלך אברכית? קנתה? זבש"ה
מה זה קשור אליכם?
הדיון כאן הוא דיון תיאורטי פילוסופי.
כל אחד מוזמן לקנות איזו עגלה שבא לו, אין כאן לא כפיה דתית ולא כפיה אמונית.

סתם דיון.
נניח, מה דעתך על לקנות לתינוק טיולון של רודלר (של קידס קוסטומס, המחיר ההתחלתי 14000. אין אפס מיותר).
סתם, ממש ברמה התיאורטי, בלי להכנס לאף אחד לקישקעס.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י GRN;1632347:
מלכי וארבע, אתן יכולות להרגע :)
BBR ואנוכי חברות משכבר הימים.

לא יכולה להרגע,
אני ממש ברגרסיה:D

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י GRN;1632396:

סתם דיון.
נניח, מה דעתך על לקנות לתינוק טיולון של רודלר (של קידס קוסטומס, המחיר ההתחלתי 14000. אין אפס מיותר).

טוב, אם ככה בתאוריות אני חלשה...
אני לא פלספנית...;)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ינאי;1632395:
וסתם ככה אני לא סובלת את צמד המילים האלו
"לחץ חברתי"
שכל אחד יעשה מה שהוא רוצה...
ולא לשכוח ש"מה שהוא רוצה" מושפע מלחץ חברתי :)

• הוסף לסימניות
מה אכפת לך אם יש לאנשים כסף מיותר לקנות עגלה ב14 אלף?
חוצמיזה שאולי זה משפריץ להם, ובדברים אחרים הם חוסכים...
(ת'אמת שאני לא מצליחה לדמיין בתוך עגלה מפוארת ילד לבוש בשמאטעס :) )

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י GRN;1632396:

סתם דיון.

די, אמיתי???
תעלי תמונה שלפחות נראה
מה הנסיך שלנו מפסיד, מסכן.

• הוסף לסימניות
ת'אמת
מסקנתי,
לחנך יותר טוב את הילדים שלי
אני כנראה כבר מקרה אבוד....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קריצה;1632407:
די, אמיתי???
תעלי תמונה שלפחות נראה
מה הנסיך שלנו מפסיד, מסכן.
אמיתי לגמרי.
שנדע תמיד שיש לנו לאן לשאוף.
הבוגבו היא 'פושטית' לידה.

קבצים מצורפים

• tiyolon_c.jpg
    KB 69.9 · צפיות: 125
  • תודה
Reactions: iAm
  • הוסף לסימניות
GRN, תזהרי לא לעשות לאנשים חשק...
בסוף האשכול ישיג את מטרתו ההפוכה :)

• הוסף לסימניות
נכון שהיא מכוערת?
עכשיו תחשבו שיש אותה לחצי עולם, שהיא הכי נחשבת ושיש אותה לכל הפשינסטיות.
היא כבר פחות מכוערת, כן? :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י efrat1;1632416:
GRN, תזהרי לא לעשות לאנשים חשק...
בסוף האשכול ישיג את מטרתו ההפוכה :)
לאשכול הזה אין מטרה :)
הוא אשכול הגותי, תיאורטי ופילוסופי :)
יאללה, לא מאמינה לאן הגעתי :)

• הוסף לסימניות
אז מה אם היא מכוערת,
העיקר שיש את הסמל על הגלגל...

• הוסף לסימניות
מה שמוזר פה באמת זה הדרך שבה כל ויכוח הופך לאישי ומתלהם.

מאמינה שאין לאף אחת פה בעיה עם מישהי שיש לה עדפי תקציב וקונה כזו עגלה. נפרגן בשמחה, ואף נקנה ממנה את העגלה יד שניה במצב מצוין עקב יציאת דגם חדש לשוק :)

מה שכן, יש פה ביטוי לכאב על אנשים שאין להם מה לאכול או נמצאים במצב כלכלי קשה, שהסחף החברתי גורם להם לקנות עגלה כזו בשביל ה"שופוני", בלי הצדקה אמיתית למחיר. כי נוחות של 10% יותר בהובלת עגלה, לא מצדיקה כזה מחיר...

עד כאן הבנתי הדלה.
אף אחד לא נכנס לשני לכיס. נשמח ונעלוז כולנו כשיגיעו ימות משיח, ולכל האברכיות יהיה כסף לקנות עגלות מפוארות, ומעדנים כל יום ולא רק בראש חודש. אבל המצב בו הבעל כורע תחת הנטל, ולא רוצה להתווכח עם יולדת טריה שאלו חולומותיה, הוא מצב עצוב.

• הוסף לסימניות
יואו מגניבה העגלה הזו.
אם כי קצת בומבסטית ולא מתאימה לסגנון לבוש של חרדית ממוצעת,
(זה עוד קטע עם הבוגבו העיצוב שלה קלאסי- אירופאי-חסידי=חרדי שמרן {ועשיר})

עדיין, כנראה שיש הרבה הרבה הרבה יותר פאשנסטיות עם בוגבו בי- זו עגלה שאת רואה בכל צילום פפארצי שני של אימהות טריות בביצה.
יש לבוגבו (ובמיוחד לבי) איזה חן מסוים אני לא לגמרי יודעת להגדיר מהו אבל זו עובדה. הבי היא עגלה של כבר כמה שנים טובות בשוק ועדיין סלביות קונות אותה בהמוניהן (אולי הן מתהדרות באיזה פרייבט קולקשן או משהו) ולא מחפשות להיות יותר מדי יחודיות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י GRN;1632411:
אמיתי לגמרי.
שנדע תמיד שיש לנו לאן לשאוף.
הבוגבו היא 'פושטית' לידה.

אוי
היא באמת מכוערת

לנושא הדיון, אני מכירה אנשים שההורים שלהם אידיאולוגית לא יקנו להם אוכל אבל אחת כזו כן...(ממש לא אני או משהו :cool:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יונה יונה;1632475:
יואו מגניבה העגלה הזו.
אם כי קצת בומבסטית ולא מתאימה לסגנון לבוש של חרדית ממוצעת,
(זה עוד קטע עם הבוגבו העיצוב שלה קלאסי- אירופאי-חסידי=חרדי שמרן {ועשיר})

עדיין, כנראה שיש הרבה הרבה הרבה יותר פאשנסטיות עם בוגבו בי- זו עגלה שאת רואה בכל צילום פפארצי שני של אימהות טריות בביצה.
יש לבוגבו (ובמיוחד לבי) איזה חן מסוים אני לא לגמרי יודעת להגדיר מהו אבל זו עובדה. הבי היא עגלה של כבר כמה שנים טובות בשוק ועדיין סלביות קונות אותה בהמוניהן (אולי הן מתהדרות באיזה פרייבט קולקשן או משהו) ולא מחפשות להיות יותר מדי יחודיות.

כמה "סלנגים" בהודעה אחת:rolleyes:
בקושי הבנתי...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י frog;1632514:
כמה "סלנגים" בהודעה אחת:rolleyes:
בקושי הבנתי...

איזה סלנגים?
מושגים "פשוטים" מהעולם החילוני...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תרצה613;1632433:
אבל המצב בו הבעל כורע תחת הנטל, ולא רוצה להתווכח עם יולדת טריה שאלו חולומותיה, הוא מצב עצוב.

אממממ...... לידיעתי בד"כ ה"אברכית הצעירה" הזו היא המפרנסת העיקרית בבית- מה שאומר יש לה ערך לכסף יותר מלבעל, והיא מסתמא מספיק מודעת למצבם הכלכלי.

אם האישה היא לא עקרת בית תמימה ופתיה אני לא רואה מה בתיאור שלך נכון, זה משפיל אותי לחשוב שיש עדיין נשים שחושבות שלנשים אין שכל ולא יכולות להחליט ברמה שכלית והגיונית בנושאים כלכליים פשוטים.

(מה שכן, יולדת זה מצב רגשי מסובך לפעמים :) )

לא יכול להיות שפותחת האשכול פשוט התכוונה לשאול מה המעלות הייחודיות של הבוגבו חוץ מהלוגו שעל הגגון, כדי לבדוק האם שווה לה להשקיע את הסכום שידרש ממנה במידה והיא אכן עגלה ממש שווה???
(בוא נגיד ככה, היא רוצה לקנות את זה כי יש סחף חברתי, אבל בכל אופן, נשארה לה פינת שפיות שאומרת שאם חוץ מהלוגו שבגגון אין לעגלה הזו מעלות משמעויות ואולי אפילו יש לה חסרונות בולטים אז היא לא זורמת כמו דג מת עם שלושה עיגולים על הסנפירים שלו....)

מה דעתכן?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה