כללי מה יש לומר?

• הוסף לסימניות
דפים אלו נועדו לפרסום למכירה סינית .

קבצים מצורפים

• הזמנה.jpg
    KB 779.8 · צפיות: 12
  • בונוסים.jpg
    1.1 MB · צפיות: 8
  • דבר הועד.jpg
    KB 812.6 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
יפה !

אך אולי להחליף פונטים ליותר עדכני
ההוא של מוקדי המכירה באלגן קצת
הייתי מחפשת שקית בלי שרוך
בכל אופן הצלחה!

• הוסף לסימניות
עומס בפונטים וחוסר מרחב נשימה!
בסיס טוב טעון שיפור.

• הוסף לסימניות
לסדר הטקסטים בצורה נכונה
עכשיו הם רוקדים ועליזים

• הוסף לסימניות
הרקע מאד יפה.
הפרטים שעל השקיות מאד לא קריאים. אולי תחפשי שקיות בהירות ותכתבי עליהן בסגול כהה? נראה לי שזה יכול לצאת מאד נחמד. (כמו כן, רצוי לסדר קצת יותר את הטקסטים, למשל שלא יצאו מתחומי השקית)

• הוסף לסימניות
יפה מאוד.
הערה לסדר:
ההתמחות שלי היא בשפה ולא בעיצוב, כך שמה שצרם לי יותר הוא הטקסט, ואני מתמקדת בטקסט של "דבר ועד הבית", שאינו מפוסק בצורה נכונה - יש חריזה בשורות, כך שצריך לחלק אותן באחד משני האופנים הבאים: 1. שורות קצרות (כמו שיר) בצורה כזו -
ארוחות חמות כסדרן משונעות
חוסכות... שעות
(בחרתי סתם שתי שורות אקראיות מהאמצע)
2. בצורה זורמת, כמו עכשיו - אפשר לעשות כך, אבל חובה לחלק את המשפטים באמצעות סימני פיסוק.
אני לא יודעת אם את אחראית גם לכתיבה או רק לעיצוב, אבל גם אם את רק המעצבת, האפשרות לתיקון ולשדרוג נתונה בידייך (תרתי משמע).
בהצלחה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה