מה יש לך?

• פותח הנושא eg
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אשמח לתגובות!

קבצים מצורפים

• DSC_0989.jpg
    KB 440 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י eg;803504:
אשמח לתגובות!
תגובה לשאלה "מה יש לך" ? "פשוט מאוד הסיבה לזה שאת עומדת פה עם הבגד הקשת וכל התאורה הלא שיגרתית, היא כי את עכבר המעבדה שלי ... :)

תגובה לתוצאה : תמונה מקסימה, בלי "לפוצץ" בתאורה, הבלטה של הפרטים על הבגד... רקע יפה מאוד. החיתוך למטה טעון תיקון קל (העליונית לא פה ולא פה), או לחתוך או להוסיף מעט.
לטעמי העריכה בולטת מדי, ורפלקטור קטן, קדימה משמאל היה מוסיף.
בסה"כ תוצאה מצויינת.
בהצלחה !

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דבורי צלמת;803594:
תאורה יפה מאד אם כי הייתי מנסה ליצור קצת יותר אור בעיניים.
נלחץ תודה בטעות, לא מבינה בצילום....:eek:
ו...תמונה יפה!

• הוסף לסימניות
החולצה מדהימה... :)
היה כדאי לפקס את הפנים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eg;803504:
אשמח לתגובות!

יפה,
התאורה הקדמית קשה מידי ויוצרת אי נוחות בפנים,
היה כדאי לרכך אותה יותר.

• הוסף לסימניות
התאורה הקדמית קשה מידי ויוצרת אי נוחות בפנים,
היה כדאי לרכך אותה יותר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eg;803810:
איך לרכך יותר?
(דווקא זו תאורה מאד רכה- סט דלתות + כוורת)

כוורת לא ידועה לי כמרככת,
במטותא, כוורת ממקדת - הפך הריכוך.

ע"מ לרכך את התאורה יש צורך במכשיר שמגדיל אותה ומפזר אותה,
מטריה, סופט בוקס וכד' (האמת היא לא יודעת מה דומה, אלו האמצעים הנפוצים בענין:))

• הוסף לסימניות
הבעיה היא שאני רוצה שהרקע יצא כהה, אם אני מאירה את המצולם עם סופטבוקס (עם תאורה יותר גדולה), הרקע יוצא הרבה יותר בהיר!
יש פתרון?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eg;803849:
הבעיה היא שאני רוצה שהרקע יצא כהה, אם אני מאירה את המצולם עם סופטבוקס (עם תאורה יותר גדולה), הרקע יוצא הרבה יותר בהיר!
יש פתרון?
להרחיק את המצולם מהרקע !, לשים "רפלקטור" שחור סמוך לפלאש שפונה לרקע, לחסימת האור המיותר.

• הוסף לסימניות
המצולם מורחק מהרקע בכ 3 מטר! ולא הבנתי איך אני חוסמת מהתאורה להגיע לרקע הרי הפלש מאיר את המצולם ואז כמובן גם את הרקע!

• הוסף לסימניות
התגובה בשם הבת שלי (בת שמונה חודשים):
הייתי עצבנית ועייפה ונדנתי לאמא שלי, במיוחד התעצבנתי שעד שהיא כבר התפנתה קצת להחזיק אותי, היא לקחה אותי אל המחשב המעצבן שלה. אבל אז היא פתחה אשכול והציצה אלי משם ילדה חמודה שחייכה אלי במתיקות, זה נתן לי פתאום חשק ג"כ להיות חייכנית, פשוט הפסקתי לבכות...

• הוסף לסימניות
תמונה מתוקה ותאורה יפה.
מפריע לי הצללים השחורים על הרקע...
נראה לי שצריך להרחיק לפחות 4 מטר אם לא יותר?!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה