סינונים מה יש לכם לומר על אתרוג?

אחרי כל הנ"ל
@מולטי תקשורת או @קו ירוק
מישהו מכם יכלו להגיד לי כיצד עכשיו אני יכול לבדוק כשיש לי נטפרי
האם באזור מגורי אתרוג יהיה יותר טוב?
בהירות וכו!?
תודה מראש!

האם הסים של אתרוג מחייב התקנת תוכנה של אתרוג על המחשב?

כן
תוכנה שחוסמת וויפי של רשתות אחרות (כולל נטפרי)
לא ידעתי את זה לפני שקניתי:( הסוכן אמר שסינון על הסטיק בעצמו...

כרגע הוויפי של נטפרי עובד לי מעולה למרות התוכנה של אתרוג שמותקנת על המחשב

שאלה נוספת
יש אפשרות מהירה יותר לפתיחת אתר שהנציג אמר לי שפתוח, ועכשיו חסום לי וכתוב שהמענה עד 3 ימי עסקים....
1692801753969.png

שאלה נוספת
יש אפשרות מהירה יותר לפתיחת אתר שהנציג אמר לי שפתוח, ועכשיו חסום לי וכתוב שהמענה עד 3 ימי עסקים.
להתקשר לתמיכה בדרך כלל פותחים מידית.
*8900

התקשרתי.. וענה לי נציג של רימון ואמר לי שזה קשור לאתרוג ולפנות דרך המייל...

לא ידעתי את זה לפני שקניתי:( הסוכן אמר שסינון על הסטיק בעצמו...

כרגע הוויפי של נטפרי עובד לי מעולה למרות התוכנה של אתרוג שמותקנת על המחשב
יש לך תוכנה על המחשב של אתרוג או סים של אתרוג?

יש לי קו בבית של נטפרי
והזמנתי כרגע סים של אתרוג בשביל אתר ספיציפי שחסום לי בנטפרי
מעונינת לגלוש בנטפרי ומידי פעם לעבור לסטיק...

לא ידעתי שאתרוג מתקין תוכנה, זה האמת...

יש לי קו בבית של נטפרי
והזמנתי כרגע סים של אתרוג בשביל אתר ספיציפי שחסום לי בנטפרי
מעונינת לגלוש בנטפרי ומידי פעם לעבור לסטיק...

לא ידעתי שאתרוג מתקין תוכנה, זה האמת...
תכלס גם אחרי שהתקנת את התוכנה נטפרי עובד עם וויפי או רק עם כבל רשת?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה