- הוסף לסימניות
באיזה חברה האינטרנט סיבים שלך?אני משלם 144 ש"ח עם על הסינון אתרוג + גלישה תשתית סיבים 500 מ"ב.
מחולק ל89 ש"ח על האינטרנט סיבים, 55 ש"ח על הסינון.
באיזה חברה האינטרנט סיבים שלך?אני משלם 144 ש"ח עם על הסינון אתרוג + גלישה תשתית סיבים 500 מ"ב.
מחולק ל89 ש"ח על האינטרנט סיבים, 55 ש"ח על הסינון.
היה על זה אשכול פה.הם שואלים כך בגלל שאם הם לא עושים כמו נטפרי אז שווה לעבור אליהם
וגם אם הם מתערבים בGPT, זה הרבה פחות מנטפרי שמתערבים על ימין ועל שמאל בלי שום קשר
אני מקווה שזה יישאר ככה
הם שואלים כך בגלל שאם הם לא עושים כמו נטפרי אז שווה לעבור אליהם
וגם אם הם מתערבים בGPT, זה הרבה פחות מנטפרי שמתערבים על ימין ועל שמאל בלי שום קשר
אני מקווה שזה יישאר ככה
כדי להוכיח שלא כולם חושבים כמוךאני חושבת שלא, וחבל...![]()
בטח עובדת מהרבאופן כללי הבינה באתרוג עובדת מהר וחלק ותמונות נבדקות בשניה.
נכוןכדי להוכיח שלא כולם חושבים כמוך
בטח עובדת מהר
לחסום אפשר בשניה
הבעיה שהיא חוסמת דברים שממממש אין סיבה לחסום
גם בצאט מחכים לפחות חצי שעה עד שמישהו עונה וגם אז בין התשובות אתה לא יודע לכמה אנשים הוא עונה באמצע כי הכל ממש ארוךאם הבנתי נכון הייתי צריכה לפנות בצאט
ניסית מתחם נשים? בדר"כ פותר את הבעיהבטח עובדת מהר
לחסום אפשר בשניה
הבעיה שהיא חוסמת דברים שממממש אין סיבה לחסום
כןניסית מתחם נשים? בדר"כ פותר את הבעיה
כי הבינה המסננת ברמה נמוכה מאדהם חוסמים תמונות AI בלי שום סיבה והיגיון מספיק שיש דמות אנושית גם אם זה סבא גבר חרדי בן 90 נחסם!!!!! בנטפרי יש יותר היגיון בחסימה
יש מה לעשות בעניין? אם מצטרפים למתחם נשים זה משתפר?כי הבינה המסננת ברמה נמוכה מאד
מתקשה להבדיל בין ציור של סמיילי לבין אישה שצריכה להחסם...
כן בנשים הרבה יותר טוביש מה לעשות בעניין? אם מצטרפים למתחם נשים זה משתפר?
אבל הבנתי שמתחם נשים עובד לפי שעות מוגבלות ובאתרים מסויימים זאת אומרות שאם אני כרגע לא בזמן המאושר לגלישה במתחם נשים אז יצירת AI לא תיפתח?כן בנשים הרבה יותר טוב
אבל עדין יש דברים שמצליחים לעלות את הפיוז
את מחליטה כמה זמן את רוצה להיות בנשיםאבל הבנתי שמתחם נשים עובד לפי שעות מוגבלות ובאתרים מסויימים זאת אומרות שאם אני כרגע לא בזמן המאושר לגלישה במתחם נשים אז יצירת AI לא תיפתח?
אני לא יודע איך זה באתרוג בנטפרי נהיה בלתי אפשרי לעבוד עם aiבנטפרי יש יותר היגיון בחסימה
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים