סתם שאלה הייתי שם ??מה יש לכם לומר על מתחם די סיטי במעלה אדומים?
שמתם לב?מצטרפת
מושלמות למי שאוהב יופי
מתחם בילוי אחר מסוגו
כל כולו השראה
מצטרפת לגמרי.מתמונות מהמקום(לא הייתי ראיתי תמונות של משהי שהיתה) במחילה מהמנהלים שטענו שהם חרדיים, המקום נראה כמו בן יהודה. מבחינת הסגנון מצב, וסגנון האנשים.
וד"ל.
מצטרפת לגמרי.
זה באמת מקום מאד יפה מודרני ומושך ממש, אבל זה בהחלט לא מקום לחרדיים בכלל.
לדעתי זה הרבה יותר גרוע מקניון וכאלה שאנחנו הולכות כדי לקנות בגדים וכו', כי שם זה הכל בילוי אחד גדול.
המנהלים טענו על עצמם שהם חרדים, לא על המתחם - שהוא אוניברסלי.מתמונות מהמקום(לא הייתי ראיתי תמונות של משהי שהיתה) במחילה מהמנהלים שטענו שהם חרדיים, המקום נראה כמו בן יהודה. מבחינת הסגנון מצב, וסגנון האנשים.
וד"ל.
מאה אחוז, אני לא באה אליהם בטענות, רק מפריע לי שכאן יש הרבה שטוענות שזה מקום בילוי מותאם לחרדיים, וזה ממש לא נכון.המנהלים טענו על עצמם שהם חרדים, לא על המתחם - שהוא אוניברסלי.
לא אמרתי שלא.המנהלים טענו על עצמם שהם חרדים, לא על המתחם - שהוא אוניברסלי.
בדיוק!מאה אחוז, אני לא באה אליהם בטענות, רק מפריע לי שכאן יש הרבה שטוענות שזה מקום בילוי מותאם לחרדיים, וזה ממש לא נכון.
אם את רוצה ללכת שיהיה לך לבריאות, אבל לפחות שתדעי לאן את הולכת....
לא, לא הלכתי.ולאיקאה לא הולכים???
כולו חרדי??
מה יש לכם לומר על מתחם די סיטי במעלה אדומים?
ממש לא...לא ממש מתאימים לאנש
לא יודעת מתאים לא מתאיםממש לא...!
מראש זה היה אמור להיות לבילוי ופנאי.שמתם לב?
מקניון מסחרי, זה הפך למתחם פנאי...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים