מה יש לכם לומר על ניתוח לייזר לתיקון ראיה?

• הוסף לסימניות
תודה מראש

• הוסף לסימניות
חפשי באשכולות קודמים
זכור לי שהיה אשכול די ארוך בנושא

• הוסף לסימניות
לא קראתי את האשכול הקודם שעסק בזה אז אני לא יודעתמה כתבו שם,
אני רק יודעת שהנטיה והלך הרוח הציבורי הוא לבטל בהנף יד את הסיכונים שבניתוח כזה.
ואולי יש בדבר ממש כי סה"כ המון אנשים עשו את הניתוח וב"ה עברו אותו בהצלחה רבה,
רק כדאי לדעת שגם קיימים כאלה שלא עובר להם בקלות. אני מכירה אחת שאיבדה את ראייתה בעין אחת בגלל ניתוח כזה. והאמת שבגלל הסיכון הזה עושים ניתוח נפרד לכל עין ולא את שתיהן יחד.

אז זה לא נועד להפחיד או להרתיע אבל זה כן בא לבטל את אלה שאומרים: מה שטויות המוני בנ"א עושים וארחת ל... קורה משהו. אבל איך אמרה לי הרופאת עיניים שלנו פעם? אם אחת למיליון זה קורה- מישהו צריך להיות האיש המיליון הזה.... וצריך לקחת הכל בחשבון.

אז שקלו היטב היטב לפני כן וערכו את כל הבדיקות הנחוצות לפני קבלת החלטה שכזו.

בריאות והצלחה בכל!

• הוסף לסימניות
מצד אחד- נראה שיש כאלו שעשו ומרוצים, וגם הורידו את המטרד מעצמם.
מצד שני - ואשתף אותך בפחדי האישיים בנושא - איך תהיה ראייתם של אלו שנותחו בעוד חמישים שנה?
הרי אין אף אחד שעבר את הניתוח לפני כמה עשורים שיוכיח שהדבר בטוח לטווח ארוך, ולא אחדש לך שהעיניים של כל אחד מתעייפות ומזדקנות כל אחד באופן שלו, ודי מפחיד אותי לקחת סיכון על בעיניים שלי בעתיד בשביל נוחות של היום.

• הוסף לסימניות
נסיון אישי מוצלח מאד

איני זוכרת בדיוק, הניתוח התרחש לפני יותר מ10 שנים, כמדומני בשנת ה'תש''ס.
היה לי 4- ומשהו בעין אחת ו-5- ומשהו בעין שניה איני זוכרת בדיוק], ירד נראה לי לכמעט אפס, לפי דברי הרופא התוצאה יותר טובה מאשר הראיה עם העדשות.
הרופא היה ד''ר יוסף דוייב מ''עינים'' בשערי העיר ברח' שרי ישראל 16 בירושלים [עבד בזמנו (אולי גם היום) גם במרכז ''רפא נא'' מטעם מאוחדת בגבעת שאול בירושלים].
היו מעט כאבים מינוריים.
מיד לאחר הניתוח כולל הלילה נמצאים עם מסכה על העיניים וכן בלילה שלאחריו [ולכן א''א לעבוד ביום הניתוח.]ביום שביניהם לא, הכל היה רגיל, וגם אח''כ], אבל הראיה מיד רגילה [אז לא התעסקתי כ''כ עם מחשב, אז איני יודעת לגביו, לא נראה לי שזה שונה מכל ראיה אחרת].
בקשר לפחד, גם לי היו פרפורים, אבל הם מבצעים בדיקות יסודיות בעיניים, כולל עובי הקרנית, המספר.
צריך להיות למנותח מס' יציב בתקופה שלפני הניתוח, ואם מרכיב עדשות להסירן שבוע או 10 ימים לפני הניתוח.
כיום יתכן שיש לי פחות ממינוס 1 בכל עין, אבל אלו חיים אחרים, מה יש לדבר...
בהצלחה.
שתראו תמיד רק דברים טובים ומועילים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לשם שינוי;964970:
אני מכירה אחת שאיבדה את ראייתה בעין אחת בגלל ניתוח כזה. והאמת שבגלל הסיכון הזה עושים ניתוח נפרד לכל עין ולא את שתיהן יחד.
אני עשיתי ניתוח לייזר בשתי העינים יחדיו, כך שנראה שאת לא מכירה את הנושא מקרוב (כנראה זו שאת מכירה לא עשתה ניתוח לייזר אלא משהו אחר).
נכתב ע"י לשם שינוי;964970:
אני מכירה אחת שאיבדה את ראייתה בעין אחת בגלל ניתוח כזה.
אם היא כן עברה ניתוח לייזר אשמח מאוד לקבל את הטלפון שלה לשם מידע (כמובן אם היא לא חברה של חברה של חברה...)
כי בסקר שאני עשיתי לפני הניתוח ואני עדיין עושה מי שיצא מרוצה היה אח וגיס או מישהו עם שם וטלפון שהתקשרתי וביררתי וענה לי שהכל בסדר, וכל הסיפורים המפחידים היו אח של חברה של הסבתא ללא שום פרטים מזהים רק משהו לא מאומת.

בכל אופן מי שמעונין במידע לגבי הניתוח אשמח לעזור באישי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סיפי;965329:
אני עשיתי ניתוח לייזר בשתי העינים יחדיו, כך שנראה שאת לא מכירה את הנושא מקרוב (כנראה זו שאת מכירה לא עשתה ניתוח לייזר אלא משהו אחר).

אכן, לייזר מבצעים ב-2 העיניים בו זמנית.
ניתוחים אחרים כגון השתלת עדשות תוך-עיניות (ארטיפלקס) מבצעים כל עין בנפרד, בהפרש של שבוע עד שלוש שבועות- תלוי במטופל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יונה יונה;965409:
אכן, לייזר מבצעים ב-2 העיניים בו זמנית.
ניתוחים אחרים כגון השתלת עדשות תוך-עיניות (ארטיפלקס) מבצעים כל עין בנפרד, בהפרש של שבוע עד שלוש שבועות- תלוי במטופל.

הוא אשר אמרתי, כל אלו שמפחידים אינם יודעים דבר וחצי בענין וזהו רק שמועות בעלמא, כל מי שהיה מרוצה הצלחתי להגיע אליו ולשמוע שהוא מרוצה, כל מי שהתעוור כביכול [היו כאלו שהגיעו עד שחבר של חבר שלי פוזל בגלל ניתוח לייזר :)] זה היה חבר של חבר בלי אפשרות לדעת מה בדיוק ואיך!
אפילו היה ביום של הניתוח שלי פרסום ביתד על מישהו שעבר את הניתוח ויש לו איזה הפרעה, (הוא ס"ה היה 3 חודשים אחרי הניתוח ואני משער שכהיום זה עבר לו) והתקשרתי אליו והבנתי ממנו שהוא דיבר עם הרבה הרבה אנשים ורק מעטים ממש יש להם הפרעות קטנות וגם להם תוך עוד חודש חודשיים גם זה עבר (ואני משער שגם לו כנראה זה עבר...)
בכל אופן כל מקרה לגופו אבל בכללי לא רואה שום סיבה לא לעשות אם יש צורך...

• הוסף לסימניות
צריך לבדוק היטב.
אני מכירה בחור שעשה ב2 העיניים לייזר. תוך יממה חזר למרוץ היומיומי
ואחרי 3 ימים לא ניכר עליו הניתוח. [כמעט ;)]

ואני גם יודעת על שכנה קרובה של הורי.
שהסתבכה עם ניתוח לייזר,
זה היה לפני כמה שנים ואני לא זוכרת פרטים מדויקים מה היה,
אבל שמעתי זאת מכלי ראשון, ולא כמו שאמרת חברה של חברה של וכו'

בכל מקרה צריך הרבה תפילה וס"ד. זה איבר ממאאדד רגיש...

• הוסף לסימניות
אם הולכים באמת למקום איכותי ומקצועי הם גם בעצמם עורכים בדיקות מקיפות מאוד יש גם הרבה כאלו שזה בכלל לא מתאים להם, אבא שלי עשה לפני כ10 שנים ומרוצה, ירד כמעט ל-0 ממספר די גבוה,
אגב השתלת עדשה- מבירורים שערכנו לא מזמן, לא מומלץ אין לזה מספיק וותק ונסיון והרבה יותר מסובך ויקר מלייזר.
אני גם שמעתי שעם עושים ליזר אח"כ א"א לעבור ניתוח בעין, אם יהיה צורך ח"ו, ( לא סגורה לגבי זה)

• הוסף לסימניות
תודה לכולם על המידע ובמיוחד לסיפי שפירט והרחיב באישי.
אשמח לשמוע על נקודות נוספות שיכולות לעלות.

• הוסף לסימניות
[FONT=&quot]..[/FONT]

• הוסף לסימניות
[FONT=&quot]זכור[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]לי[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]שפירטתי[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]את[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]זה[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]גם[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]באשכול[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]הקודם[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]-נקודה[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]שצריך[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]לקחת[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]בחשבון[/FONT]
[FONT=&quot]בעלי[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]עשה[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]את[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]הניתוח[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]בהצלחה[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]מרובה[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]מ11-[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]לראיה[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]חדה![/FONT]
[FONT=&quot]אבל[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]מה[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]שהוא[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]לא[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]לקח[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]בחשבון[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]זה[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]שהוא[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]לא[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]יכל[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]לקרוא[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]כמעט[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]חודשיים[/FONT]
[FONT=&quot]הוא[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]אברך[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]ולכן[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]עשה[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]בתחילת[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]בין[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]הזמנים[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]במחשבה[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]שעד[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]אלול[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]הוא[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]יחזור[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]לעצמו[/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]אבל[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]הוא[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]ממש[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]לא[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]יכל[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]לקרוא[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]את[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]אותיות[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]הגמרא![/FONT]
[FONT=&quot]גם לא עם[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]משקפים[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]מגדילות[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]שנתנו[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]לו)[/FONT])
[FONT=&quot]היה[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]לו[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]מאד[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]קשה[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]עם[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]זה[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]ורק[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]אחרי[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]סוכות[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]הוא[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]חזר[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]לעצמו[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]לגמרי[/FONT]
[FONT=&quot]אבל[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]היום[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]יש[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]לו[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]איכות[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]חיים...[/FONT]
[FONT=&quot][/FONT]​

• הוסף לסימניות
לא יודעת למה הביטול והזלזול הזה.

כתבתי על מקרה שאני מכירה כדי שידעו שכנגד כל אלה שמבטלים בהינף יד את הסיכונים ידעו שכן יש גם מקרים הפוכים וידעו לשקול לבד.
אין לי רווחים על כל מי שלא יעשה ניתוח. כל אחד יעשה כראות עיניו וליבו, וכמו שאתה סיפי ניסית לעזור בדרך אחת אני ניסיתי לעזור בדרך שלי.
את הסיפור אני לא מכירה מכלי ראשון אומנם, אבל שמעתי אותו מספר פעמים מכלי שני.
ואני יודעת שהם קיבלו כמה מאות אלפי שקלים כפיצוי כך שמממש לא נראה לי שמה שקרה שם היה רק "הפרעה" או פזילה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....