baninyaeli
משתמש חדש
- הוסף לסימניות
בדיוק גיסי הציע לי נופש באילת אני קצת מפחדת בגלל שאין שם מקלטים ולא הכי בטוח שם עם האיום החותי. אבל מבחינת מחירים יש שם נופשים מהממים
ההתרעה האחרונה שם היתה לפני חודשייםבדיוק גיסי הציע לי נופש באילת אני קצת מפחדת בגלל שאין שם מקלטים ולא הכי בטוח שם עם האיום החותי. אבל מבחינת מחירים יש שם נופשים מהממים
יש עכשיו דיל בשבוע שאחרי סוכותבאיזה אתר אתה מוצא את זה?
אם אני לא מחפשת תאריכים ספציפיים ? אלא פשוט מחפשת את הדיל הכי שווה באזור זמן- 3 לילות בדצמבר/ ינואר (לא סופ"ש כמובן)
דרך אגב לילה אחד באילת זה כלום- יום שלם מתבזבז רק על הנסיעות
באיזה אתר זה?יש עכשיו דיל בשבוע שאחרי סוכות
טיסות +מלון לזוג ב930 שקל
תוספת לילה ב200 שקל.
אין לי מנוי איך אפשר ליצור קשר באישי?זה מקום מטורף מי שמחפש עזרה בתיכנון או במלונות - טיסות במחירים טובים שיצור איתי קשר בפרטי
מתחם ביגאיזה אזורי קניות שווים יש באילת ?
SHLOIMY02 במיילאין לי מנוי איך אפשר ליצור קשר באישי?
הכוונה שבכל ארוחתה מפורט מה הכשרות ?במלון ורט וכן במלון קלאב הוטל וברשת אסטרל יש לכל ארוחה רשימה עם כל המוצרים עם הכשרות שלו
אני תמיד מתקשר למלון לפני ומדבר עם המשגיח
![]()
אטרקציות - אטרקציות - מגוון סוגי אטרקציות בהנחות שוות עכשיו בקופונופש פלוס
עולם שלם מחכה לכם באתר קופונופש פלוס! מידע עדכני וכרטיסים בהנחה לכל סוגי האטרקציות לילדים, לזוגות ולכל המשפחה, בצפון, במרכז, באילת, בדרום ובכל הארץwww.cuponofesh.co.il
הצלחת להשיג מידע לגבי זה ?אשמח לדעת על מקומות שיש מדריכת צלילה
לקנות בסופריםהקפצה
מה לגבי אוכל בכשרויות טובות באזור, יש?
או הכל לקנות בסופרים?
(כשרויות: לנדא, עד"ח, רובין, שארית, קהילות)
אין מסעדות בהכשרים האלההקפצה
או הכל לקנות בסופרים?
יש בעיקר בית יוסףהקפצה
או הכל לקנות בסופרים?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //