פנאי מה יש לעשות באלעד

• הוסף לסימניות
אני יודע שיש משפחות שמגיעות ממקומות שונים בארץ רק בשביל מקום של חיות נעים וכשר (מבחינת צניעות)...
המקום הרבה יותר טוב מבני ברק לטענת כמה אנשים הבקיאים בנושא
ודרך אגב מה יש בגני יהושע? חוץ מחול וסירחון
א.ברור שזה מקום טוב וכשר מבחינת צניעות ועוד הרבה בחינות, אבל מה זה סותר לזה שאפשר לטפח מקום כשר ולא להזניח אותו?!
ב.בני ברק זה באמת משהו שאי אפשר להשוות אליו, אנחנו לא בני ברק לא רוחנית ולא גשמית, חוץ מזה שבבני ברק יש אחלה מקומות, יש ברחוב הרב קובלסקי בקריית הרצוג 2 פארקים פצצתיים, שבאחד מהם יש את המגלשה הכי גבוהה במזרח התיכון (לפחות לשיטת יתד;)).
ג.גני יהושע זה באמת מקום טוב יש בשביל מבני ברק בדרך לגני יהושע גינה עם חבלים לטפס עליהם, משהו ממש נחמד ומאתגר, מסלולי אופניים טובים, מתקנים לכל הגילאים, שיט וכו', לא יודע מאיפה הבאת חול וסירחון...

• הוסף לסימניות
א.ברור שזה מקום טוב וכשר מבחינת צניעות ועוד הרבה בחינות, אבל מה זה סותר לזה שאפשר לטפח מקום כשר ולא להזניח אותו?!
ב.בני ברק זה באמת משהו שאי אפשר להשוות אליו, אנחנו לא בני ברק לא רוחנית ולא גשמית, חוץ מזה שבבני ברק יש אחלה מקומות, יש ברחוב הרב קובלסקי בקריית הרצוג 2 פארקים פצצתיים, שבאחד מהם יש את המגלשה הכי גבוהה במזרח התיכון (לפחות לשיטת יתד;)).
ג.גני יהושע זה באמת מקום טוב יש בשביל מבני ברק בדרך לגני יהושע גינה עם חבלים לטפס עליהם, משהו ממש נחמד ומאתגר, מסלולי אופניים טובים, מתקנים לכל הגילאים, שיט וכו', לא יודע מאיפה הבאת חול וסירחון...
בשביל לקטר על אלעד יש את האשכול של הקבוצה שרצו לפתוח לאלעד שם מספיק יש בלגן...
כאן שאלו מה אפשר לעשות באלעד ולא מה אי אפשר...

• הוסף לסימניות
הפינת חי ממש נחמדה לגילאים המתאימים
ומי שכתב שאין שם תוכים כנראה לי היה שם...
הייתי שם בחוה"מ פסח:
כמה זנים של תוכים, כבשים ותיישים, קופים, במבים (סורי לא יודעת איך קוראים להם בעברית...), גמלים, טווסים, כמה זני תרנגולים, צב ענק, אקווריומים של דגים, נחשים ולטאות ענקיות, בריכה קטנה על ברווזים וברבורים, וכן היו ארנבות לליטוף שעברו בין הילדים...
יכול להיות שעוד דברים אל תתפסו אותי על המילה...

לא חושבת שבתור פינת חי חסר שם משהו
באמת יש ריח, אבל מה הצפיה? הרי זה בע"ח...

חוץ מזה בפארק יש מרחבי דשא גדולים וירוקים, וגם מתקנים של גינה- אכן די ישנים אבל שוב- תלוי לאיזה גיל מחפשים..

מי שכתב על גינה חדשה בבן יאיר/רבי מאיר אתם מתכוונים לזו שבאבן גבירול?
היא הגינה החדשה היחידה שעולה לי בראש... לא מצליחה להזכר איפה יש משהו חדש בבן יאיר/רבי מאיר 🤔

חוץ מזה אם יש שאלות ספציפיות אשמח לעזור 😁

מה שכן שמתי לב למשהו מוזר במודעה של העירייה על המשחקיה באבטליון (ולא כמו שכתבו כאן שמאי- אין שם משחקיה) היה כתוב שהכניסה לילדים עד גיל 8 (בעלות 10 ש"ח) ונדרש מלווה החל מגיל 13 (בעלות 5 ש"ח), אז אני תוהה מה עושים עם ילדים בין 8 ל13... עוד לא יצא לי לבדוק...

• הוסף לסימניות
כמה זנים של תוכים, כבשים ותיישים, קופים, במבים (סורי לא יודעת איך קוראים להם בעברית...), גמלים, טווסים, כמה זני תרנגולים, צב ענק, אקווריומים של דגים, נחשים ולטאות ענקיות, בריכה קטנה על ברווזים וברבורים, וכן היו ארנבות לליטוף שעברו בין הילדים...
יש למישהו אולי תמונות משם?

אכן
אך כן עוזר לי להבין במה ובאיזה מצב מדובר

אלעד היא לא עיר נופש
ככה שאין ציפיות למקומות מפעימים
אך כן נשמח לקבל תמונה אמיתית ממה שכן יש לה להציע.

• הוסף לסימניות
יש למישהו אולי תמונות משם?

אכן
אך כן עוזר לי להבין במה ובאיזה מצב מדובר

אלעד היא לא עיר נופש
ככה שאין ציפיות למקומות מפעימים
אך כן נשמח לקבל תמונה אמיתית ממה שכן יש לה להציע.
יש לי רק תמונות של הילדים עם הבע"ח... לא בשביל לשלוח...

• הוסף לסימניות
בשביל לקטר על אלעד יש את האשכול של הקבוצה שרצו לפתוח לאלעד שם מספיק יש בלגן...
רק רציתי לדייק ולא לתת לאנשים לחשוב שהם מגיעים לשווייץ או משהו, כתוב שאדם שיש לו מום מסוים - שיגיד שיש לו מום, ואם יראו שהוא אין לו בעיה עם זה - לא יגידו לו את זה (ראה ב"ק פרק החובל דף צ"ב).

• הוסף לסימניות
יש באלעד לונה פארק שמשכירים את זה למשפחות וקבוצות
משהו חדש ממש על רמה גבוהה תבדקו איתם מחירים ואיך בדיוק זה עובד
המספר שלהם-03-7165533

• הוסף לסימניות
זה הפרסומת שלהם

קבצים מצורפים

• WhatsApp Image 2025-07-31 at 22.33.49 (1).jpeg
    WhatsApp Image 2025-07-31 at 22.33.49 (1).jpeg
    KB 135.7 · צפיות: 19

פרוגבוט

תוכן שיווקי