מה יש לעשות בירושלים?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י dk;828462:
קחו בחשבון שמעלית הזמן (אלא אם כן שינו משהו בשנים האחרונות) לא עבור רגישים למציאות הנוצרית שהיתה בארץ. (לא ידעתי איך לנסח)
בהחלט ניסוח מעודן. :cool:

תוכן מלא כפירה וסילוף, כפי שכבר התריתי כאן בעבר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ותמיד לבחור;828720:
בהחלט ניסוח מעודן. :cool:

תוכן מלא כפירה וסילוף, כפי שכבר התריתי כאן בעבר.
מצטרפת. אמנם אטרקטיבי אבל לא אתפלא אם עומד מאחורי זה גוף נוצרי.

• הוסף לסימניות
מרכז דוידסון, הבית השרוף, מכון המקדש - ברובע אפשר לסייר יום או יומיים מבלי להרגיש שמיצינו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הצבעשבתמונה;828872:
יכול להיות.
אבל סה''כ האטרקציה עצמה לא מכניסה אמונות וכו'
היא באה להראות את ההסטוריה כמו שהיא מנקודת מבט של שלושת הדתות.

[לא שאני ממליצה בגלל זה ללכת]
ממש לא. ההתמקדות שם היא בצורה מוחלטת בנצרות (גם הם מאמינים בנביאים, משם ואילך - הכול נצרות וביתר תשומת לב, הקדשת זמן והמון רגש).

• הוסף לסימניות
אחת האטרקציות ליד הכותל - הוא מיצג בתלת מימד של ירושילם בזמן המקדש - משהו מדהים ביופיו!!!! מכניס לאוירה עד שאתה מרגיש ממש שם..............
בכניסה של שער האשפות, לפנות שמאלה, יש דלתות זכוכית שמובילות למתחם הנמצא מתחת לכביש.

מומלץ.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מוסיקה;828995:
אחת האטרקציות ליד הכותל - הוא מיצג בתלת מימד של ירושילם בזמן המקדש - משהו מדהים ביופיו!!!! מכניס לאוירה עד שאתה מרגיש ממש שם..............
בכניסה של שער האשפות, לפנות שמאלה, יש דלתות זכוכית שמובילות למתחם הנמצא מתחת לכביש.

מומלץ.
אך זה נקרא?
מאיזה גיל זה מתאים?

• הוסף לסימניות
טוב, אז מה מכל הנ"ל מומלץ ללא עוררין, לא פתוח בשבת, בעל תכנים יהודיים, שאינו פרוץ....?!

ואם לא תהיה תשובה ... אז: אשרינו!!!
יש לנו הגבלות שעושות אותנו מאושרים יותר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אוהב0ישראל;828896:
מרכז דוידסון, הבית השרוף, מכון המקדש - ברובע אפשר לסייר יום או יומיים מבלי להרגיש שמיצינו.

הבית השרוף - בעיתי מאד מבחינת תכנים!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מוסיקה;828995:

מומלץ.

אם אני מבינה נכון, אז הכוונה למרכז דוידסון.
אכן, ממולץ בחום!! (ונקי מתוכן גויי/חילוני וכדו')
(נדמה לי שכדאי לתאם מתי יש גם הקרנה וגם סיור)

• הוסף לסימניות
הדבר שאני הכי אוהבת- לסייר במאה שערים
להתחבר לאוירה ולתושבים, לראות בארות מים אורגנליות ובתים של פעם
או משהו דומה-סיור בשערי חסד
פעם הלכנו בבין הזמנים לישיבת חברון , ואפילו נכנסתי לבית מדרש עצמו -היה ריק, זה היה מאד מיוחד
או ללכת לאזור של ישיבת מיר ולראות איך הם השתלטו על כל בית ישראל..

תצפית מהממת מהר הצופים להר הבית (יש שם גם שבילים לאופניים)
ללכת לכותל דרך השוק הערבי - לא מסוכן בכלל כמו שחושבים ומאד מענין

להבדיל גן הוורדים,
סיור בכנסת (יש זמני ביקור ונראה לי שאפילו יש אפשרות לצפות במליאה)
מוזיאון בנק ישראל
מוזיאון גוש קטיף
פארק בית הכרם- לילדים
שוק רמלה לוד מול קניון מלחה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י hilav;829084:
אם אני מבינה נכון, אז הכוונה למרכז דוידסון.
אכן, ממולץ בחום!! (ונקי מתוכן גויי/חילוני וכדו')
(נדמה לי שכדאי לתאם מתי יש גם הקרנה וגם סיור)

איך אפשר לברר לתאם?

• הוסף לסימניות
מישו יודע פרטים על הסגוואי?
איפה זה בדיוק, מתי פתוח, מחיר?

• הוסף לסימניות
בית כנסת החורבה - האם צריך להזמין לסיור מודרך מקום? יש למשהו טלפון??
דחוף לנו להיום...
תודה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pl;829803:
אולי מישהו יודע איך מבררים על מרכז דוידסון?

משהו יכול לאשר שזה נקי מבחינת תכנים? שמעתי דעות סותרות, החל מכפירה, נצרות וכו'
נשמח לשמוע ממשהו שהיה ויספר לנו!
תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה