מה כבר אפשר לעשות בדירת 36 מ"ר?שיתוף

• הוסף לסימניות
שלום לכולם,

משתפת אתכם בפרויקט מהממם שהיה לי העונג לעשות,

הפרוגיסטיות שביניכן בוודאי יזהו..

במקרה זה עבדתי על דירה בת 36 מ"ר נטו אותה רצינו לחלק עבור משפחה בת 4 נפשות-הורים ושני ילדים צעירים,

חדר להורים-נעים,נח ומאובזר,חדר ילדים שיכלול גם אזורי עבודה הכנת שיעורי בית,ושיהיה גם כיפי ויתן לכל ילד את המקום הפרטי שלו לחזור אליו מבית הספר..,
סלון-שיכלול מעגל שיחה מאפשר לנוח בו אחרי יום עבודה ,
מטבח ואזור אכילה

הדגש היה על פרקטיות מצד אחד, ואסתטיקה מצד שני-אבל שהאחד לא יבוא על חשבון השני

אין ספק שהיה מאתגר-בהתחלה היה נראה כאילו זה בלתי אפשרי...

אך לאחר שעות של חשיבה מחוץ לקופסא ומחשבה איך אני יכולה למקסם כל דבר-(גם מלשון מקסים..)

זה קרה! ובגדול!

אז הנה התוצאות לפניכן, שימו לב כמה כל סנטימטר מנוצל לגמרי לגמרי-אין מסדרונות ושטחים מתים בכלל!
בחדר הילדים ישנם שני ארונות-ארון נמוך שנעליו מיטה,ולצד הארון פינת ישיבה לשיעורי בית
שימו לב שהכניסה לחדר השינה של ההורים היא מתוך הארון-וכך ניצלנו את השטח שמעל הדלת וחסכנו צורך בקיר
ועוד כמה טריקים ששילבתי...

מוזמנות לקחת השראה...

6-6.jpg

• הוסף לסימניות
יפה מאוד!!!אהבתי את הניצול והחסכנות בקירות!אגב ארון מספיק מבודד רעשים?
חסר לי מכונת כביסה

• הוסף לסימניות
תודה רבה...
תחשבי שכשארון הקיר מלא ישנם בפנים כמות בגדים גדולה שהיא כמו צמר סלעים-חומר מבודד אבל בעובי הרבה יותר גדול...;)

• הוסף לסימניות
מכונת הכביסה נמצאת בתוך ארון הספרים שפונה לסלון-שימי לב מתחת למדף הבוצר שבשרותים

• הוסף לסימניות
תודה רבה רבה....
איזה כיף לשמוע דשים:)

• הוסף לסימניות
למה אני לא רואה מה נעשה? שום קובץ אני לא רואה.

• הוסף לסימניות
מהמם! ניצול מקסימלי!!
אשמח לראות את החדר ילדים כשיהיו לך תמונות.

• הוסף לסימניות
לא הבנתי, חדר הורים גודלו 2.33*3.15? או שהמידות לא נכונות.
והכניסה ישר לתך השיש? או שיש שם קיר?
באיזו תוכנה השתמשת לשרטוט? אהבתי...

• הוסף לסימניות
דירה חמודה-המלצה -הייתי מחליפה את המטבח עם פינת ישיבה -שיכנסו למשהוא מזמין ולא לתןך ארונות מטבח.
מה היתה הדרישה של הדירה ?ל-2 חדרים?כי לפי התקו גודלם של החדרים שעשית נקרא :חצי חדר.

• הוסף לסימניות
הדירה שתכננתי אינה לפי תקן- והדבר היה מתוכנן כך מראש,היות והדרישות היו רבות לעומת השטח הקטן..
נסי להכניס שני חדרים של 13 מ"ר ועוד לקבל מקום להכל....
השתמשתי באוטוקד עם פוטושופ לעיבוד

• הוסף לסימניות
וכן,גודלו של החדר 233*315-אל דאגה ע"פ הנדסת אנוש הכל עובד שם מעולה

• הוסף לסימניות
מדהים! אפשר להוסיף סוג של מחיצה כמו משרביה , אולי לא עד התקרה אלא משהו נמוך
כדי שלא יחסום אבל יהווה הסתרה של המטבח כשפותחים את הדלת
רוב הצלחה, מחכה לתמונות

• הוסף לסימניות
עדיין הייתי מעבירה את המטבח למקום של פינת הספות ואת הספה למקם בקיר מול הדלת.
זה לכאורה דירה שמיועדת להשכרה לא?

• הוסף לסימניות
שלום לכולם,

משתפת אתכם בפרויקט מהממם שהיה לי העונג לעשות,

הפרוגיסטיות שביניכן בוודאי יזהו..

במקרה זה עבדתי על דירה בת 36 מ"ר נטו אותה רצינו לחלק עבור משפחה בת 4 נפשות-הורים ושני ילדים צעירים,

חדר להורים-נעים,נח ומאובזר,חדר ילדים שיכלול גם אזורי עבודה הכנת שיעורי בית,ושיהיה גם כיפי ויתן לכל ילד את המקום הפרטי שלו לחזור אליו מבית הספר..,
סלון-שיכלול מעגל שיחה מאפשר לנוח בו אחרי יום עבודה ,
מטבח ואזור אכילה

הדגש היה על פרקטיות מצד אחד, ואסתטיקה מצד שני-אבל שהאחד לא יבוא על חשבון השני

אין ספק שהיה מאתגר-בהתחלה היה נראה כאילו זה בלתי אפשרי...

אך לאחר שעות של חשיבה מחוץ לקופסא ומחשבה איך אני יכולה למקסם כל דבר-(גם מלשון מקסים..)

זה קרה! ובגדול!

אז הנה התוצאות לפניכן, שימו לב כמה כל סנטימטר מנוצל לגמרי לגמרי-אין מסדרונות ושטחים מתים בכלל!
בחדר הילדים ישנם שני ארונות-ארון נמוך שנעליו מיטה,ולצד הארון פינת ישיבה לשיעורי בית
שימו לב שהכניסה לחדר השינה של ההורים היא מתוך הארון-וכך ניצלנו את השטח שמעל הדלת וחסכנו צורך בקיר
ועוד כמה טריקים ששילבתי...

מוזמנות לקחת השראה...

צפה בקובץ המצורף 670479

מדהים וכשרון מטורף!!!

מה שכן, אם זה עדיין נתון לשינוי גם הייתי משנה בין הסלון למטבח (מנסיון של יחידות כאן באזור)

• הוסף לסימניות
הדירה שתכננתי אינה לפי תקן- והדבר היה מתוכנן כך מראש,היות והדרישות היו רבות לעומת השטח הקטן..
נסי להכניס שני חדרים של 13 מ"ר ועוד לקבל מקום להכל....
השתמשתי באוטוקד עם פוטושופ לעיבוד
באמת א"א להכניס . אם גודל כל חדר תקין הוא מינימום 8 שגם הוא קטן מאד במציאות, לכן התפלאתי,
אני עובדת הרבה על הוספת יחידות לדירה, זה לא עובד גדלים כאלו במציאות.

• הוסף לסימניות
מדהים וכשרון מטורף!!!

מה שכן, אם זה עדיין נתון לשינוי גם הייתי משנה בין הסלון למטבח (מנסיון של יחידות כאן באזור)

זה רעיון שהרבה הציעו אבל זה משהו שהיה משנה את כל היחידה לחלוטין אז העדפתי שלא להזיז...
כשמתכננים קופסאות גפרורים כל תזוזה-כמו בטטריס- משנה את כל התכנון מתחילה

• הוסף לסימניות
באמת א"א להכניס . אם גודל כל חדר תקין הוא מינימום 8 שגם הוא קטן מאד במציאות, לכן התפלאתי,
אני עובדת הרבה על הוספת יחידות לדירה, זה לא עובד גדלים כאלו במציאות.
תודה רבה! כיף לשמוע..
כמו שאמתרי הגודל של החדרים אמנם מאוד מאוד קטן אבל לא וויתרתי על הנדסת אנוש מדויקת כך שבפועל הכל עובד בקטן אך מצויין

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה