מה כדאי לי ללמוד?

• הוסף לסימניות
אני עורכת וידאו וגרפיקאית במקצועי. יש לי ידע בתוכנות עריכה: פרמייר אדיוס ווגס. אפטר-חלקי. וכן בתוכנות גרפיות.
אני רוצה ללמוד ולהתקדם. בעיקר משהו שיעזור לי בעבודתי בהמשך.
רציתי לדעת האם כדאי לי ללמוד מיה, 3d max - והאם תוכנות אלו שימושיות לעריכה.
אשמח לקבל את עזרתכם.
תודה רבה
פרפר

• הוסף לסימניות
לימודים של תלת מימד כפי שאמרו לי מקצועים גדולים בתחום הזה צריכים להיות של 2-3 שנים לפחות. פחות מזה אין משמעות גדולה, כי תחום הזה מורכב מאוד. אני ממליץ ללמוד לך אפטר אפקטס מתקדם כי בתחום אנימציה יש ביקוש, ומספיק שנה לימודים מרוכזים. וגם אין הרבה מקצועים באמת בתחום הנ"ל במגזר חרדי.

• הוסף לסימניות
וכהמשך לאפטר אפקט - כדאי ללכת ללמוד מאיה, או שאין לזה ביקוש אצלינו?
זה יכול לתרום בעריכת וידאו?

• הוסף לסימניות
בדרך כלל מומחים גדולים בתלת מימד הם לא מומחים גדולים באפטר. לא יודע למה. דיברתי עם כמה אנשים מתחום של תלת מימד וכולם אמרו שאם צריך הם מזמנים אפטריסתים לפרוייאקטים שלהם

• הוסף לסימניות
באפטר אפשר גם ליצור אנימציה?

• הוסף לסימניות
בציבור החרדי, מאד רווח הענין הזה שבשביל להיות מקצוען , לומדים מלא תוכנות, במקום, להתמקצע עד הסוף בתחום מסוים, וללמוד אותו לעומק, ולהתעסק רק בו, כאשר מתמקדים בתחום אחד, אין ספק שהמקצועיות גבוהה הרבה יותר.
לדעתי, חשוב מאד לכל מי שלמדה תוכנת עריכה, לפני שהיא פונה ללימוד אפטר, ללמוד כללים ותאוריות בעריכה: עריכה לפי ביטים, כתיבת תסריט, סטוריבורד וכו'. זה משדרג את העבודה פי מליונים, והופך אותה מחובבנית למקצועית.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י BRO;571964:
בציבור החרדי, מאד רווח הענין הזה שבשביל להיות מקצוען , לומדים מלא תוכנות, במקום, להתמקצע עד הסוף בתחום מסוים, וללמוד אותו לעומק, ולהתעסק רק בו, כאשר מתמקדים בתחום אחד, אין ספק שהמקצועיות גבוהה הרבה יותר.
לדעתי, חשוב מאד לכל מי שלמדה תוכנת עריכה, לפני שהיא פונה ללימוד אפטר, ללמוד כללים ותאוריות בעריכה: עריכה לפי ביטים, כתיבת תסריט, סטוריבורד וכו'. זה משדרג את העבודה פי מליונים, והופך אותה מחובבנית למקצועית.

כל מילה זהב.
וזו גם הסיבה שתלתיסטים מקצועיים פונים לאפטריסטים מקצועיים.

• הוסף לסימניות
תודה על התגובות-
רציתי להבהיר שאני עורכת במקצוע - 6 שנים, עריכת סרטי חתונות לצלמים מקצועיים, ועריכת מצגות וסרטים למוסדות. אני מתמצאת בנושא של ביטים וקצב, תסריט ובימוי וכן כללים נוספים.
רציתי לשאול מה בכל אופן אוכל ללמוד שיהיה לי לתועלת להמשך עבודתי.
תודה- פרפר

• הוסף לסימניות
תוכלי להתמקצע בעיצוב,
אם את אפטריסטית - צבע, טיפוגרפיה וכו',
ואם אינך אפטריסטית - תתמקצעי בתוכנה זו.

בנוגע לתלת מימד- קשה להגיע למיומנות הנדרשת בקורסים קצרים (אפילו בקורס שנתי), וכשמגיעים למיומנות הנדרשת - קשה לקבל את השכר הראוי (בחברה הישראלית בכלל, ובחרדית בפרט), ואז - או שמקבלים מחיר נמוך, או שעובדים עם חילונים, או שלא עובדים בכלל...
(מנסיון...)

• הוסף לסימניות
תוכלי להתמקצע בעיצוב,
אם את אפטריסטית - צבע, טיפוגרפיה וכו',
ואם אינך אפטריסטית - תתמקצעי בתוכנה זו.

בנוגע לתלת מימד- קשה להגיע למיומנות הנדרשת בקורסים קצרים (אפילו בקורס שנתי), וכשמגיעים למיומנות הנדרשת - קשה לקבל את השכר הראוי (בחברה הישראלית בכלל, ובחרדית בפרט), ואז - או שמקבלים מחיר נמוך, או שעובדים עם חילונים, או שלא עובדים בכלל...
(מנסיון...)

• הוסף לסימניות
אני מצטרפת לדעת קודמי, אפטר היא תוכנה שתמיד תוכלי להתמקצע בה, אם את שולטת בה כבר, יש לך בוודאי קרקע טובה להמשיך, ואם את לא מכירה אותה, אדרבא, ערכי איתה הכרות, ובוודאי תהני!
בהצלחה!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה