עזרה מה כדאי ללמוד

• הוסף לסימניות
האמת שזה מוזר לי לשמוע על נשים מהנדסות חשמל, אבל זה נשמע מעניין.
תוכלי להרחיב טיפה על זה?
כמו מה בדיוק התחום של העבודה, איפה למדת וכמה זמן,
את עצמאית או שכירה?
אני לא מכירה את התחום הזה
שכירה
אשמח לפרט לך בפרטי

• הוסף לסימניות
לבניית אתר יש הרבה חלקים הכל לפי הבנתי הדלה. לא מתמצאת יותר מדי בתחום, אבל פעם חברה הסבירה לי.... יש את הקטע היותר תכנות, של איך כל דבר עובד, יש את הגרפיקה, יש את הצד של הפרסום- מה לכתוב, ואיך שימשוך וכו, דווקא נשמע שמסתדר עלייך...
אבל זה כבר יכול לקחת יותר זמן

• הוסף לסימניות
אדריכלות ועיצוב פנים
מצד אחד נדרשים החישובים, ומצד שני נדרשת יצירתיות בפתרונות לבעיות.

• הוסף לסימניות
אני חצי הומנית חצי ריאלית
ועובדת בהנדסת חשמל ומאוד נהנית
את הדברים ההומנים אני משאירה לתחביבים שלי
ובטח מתאים לנשים זה לא עבודת שטח זה ממש לתכנן
אין הרבה נשים שעובדות בזה ויש גם חסר בשוק בהנדסאים ומהנדסי חשמל
יש לך פרטים היכן אפשר ללמוד הנדסת חשמל לאישה חרדית??

• הוסף לסימניות
@יהודיתתתת
עשית תואר או לימודי תעודה של מהט?
יודעת כמה ביקוש יש היום בשוק ללימודי מהט ?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה