כללי מה כולל "מחיר לעיצוב לוגו"?

• הוסף לסימניות
כשאני מעצבת לוגו ללקוח, ונותנת הצע"מ.
מה מקובל לתת לו בתוך זה:
1. כמה סקיצות?
2. באיזה שלב נקרא שזו סקיצה ולא עבודה כמעט מוגמרת?
3. האם סקיצות שונות פרושו ביצועים שונים לגמרי, או גם אם היו רק חילופי פונטים/צבעים/חלוקה אחרת בשורות/ עם שילוב קישוטים או בלי-זה גם נקרא סקיצה נוספת?
4. אם הלקוח לא אוהב את הסקיצה, ואינו מעונין לקחת את הלוגו, כמה מקובל לקחת ממנו עבור העבודה?
5. ואחרון-לא חביב, מה המחיר היום בשוק לעיצוב לוגו בלבד, בלי ניירת וכרטיס ביקור, לגרפיקאית מקצועית וותיקה?
6. אם אני מציעה מחיר יותר נמוך מהמקובל כי הלקוח מחפש זול, יש כזה דבר שאני נותנת לו אפשרות של סקיצה אחת?

תודה

• הוסף לסימניות
1.בין 2 סקיצות ל3
2.ברגע שהלקוח בוחר את הסקיצה המתאימה לו ביותר, את לוקחת אותה למקום הכי טוב מבחינה עיצובית ומשקיעה בה את כל הידע, כישרון והעיצוב שיצא לוגו מושלם
3. סקיצות שונות פירוש דוגמאות שונות, לא שינוי בצבעים ומיקום...זו לא סקיצה... אלא עוד אופציה לסקיצה...
4.תלוי מה סיכמת איתו בסגירת חוזה עבודה. למה הוא לא לקוח את הלוגו? מה גורם לו לא לבחור בלוגו? כדאי למנוע מקרה כזה. איך מונעים? יושבים על בריף מסודר שמשקף את הצרכים המדויקים של הלקוח. ועם על אף כל ההשתדלות והעבודה המסודרת הלקוח החליט שהלוגו לא מוצלח מקובל לשלם 70%
5. מינימום 1500 ש''ח
6.כן, אבל לא ממליצה לתת שירות ללקוח שמחפש זול. תשלחי אותו למישהי אחרת, מנסיון זה לא שווה את זה, ועל זה אני יכולה לכתוב ספר שלם!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דני;1467454:
6.כן, אבל לא ממליצה לתת שירות ללקוח שמחפש זול. תשלחי אותו למישהי אחרת, מנסיון זה לא שווה את זה, ועל זה אני יכולה לכתוב ספר שלם!

על זה כבר כתבו ספר שלם. קןוראים לו "ל-כוח" וסיימתי אותו ביום אחד. שווה לקנות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מתנה ששווה;1467631:
על זה כבר כתבו ספר שלם. קןוראים לו "ל-כוח" וסיימתי אותו ביום אחד. שווה לקנות.

איפה רוכשים אותו?
מה העלות שלו?
מי כתב?

• הוסף לסימניות
דברי עם תמנתי (אאנל"ט)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גפ"ן;1467429:
כשאני מעצבת לוגו ללקוח, ונותנת הצע"מ.
מה מקובל לתת לו בתוך זה:
1. כמה סקיצות?
2. באיזה שלב נקרא שזו סקיצה ולא עבודה כמעט מוגמרת?
3. האם סקיצות שונות פרושו ביצועים שונים לגמרי, או גם אם היו רק חילופי פונטים/צבעים/חלוקה אחרת בשורות/ עם שילוב קישוטים או בלי-זה גם נקרא סקיצה נוספת?
4. אם הלקוח לא אוהב את הסקיצה, ואינו מעונין לקחת את הלוגו, כמה מקובל לקחת ממנו עבור העבודה?
5. ואחרון-לא חביב, מה המחיר היום בשוק לעיצוב לוגו בלבד, בלי ניירת וכרטיס ביקור, לגרפיקאית מקצועית וותיקה?
6. אם אני מציעה מחיר יותר נמוך מהמקובל כי הלקוח מחפש זול, יש כזה דבר שאני נותנת לו אפשרות של סקיצה אחת?

תודה
1. 3 סקיצות (3 זה מספר הקסם...)
2. באחד משיעורי העיצוב הראשונים הביא לנו המורה "סקיצות" שלו, לפני הגשה. הן כמובן נראו מעולות, מושלמות וכו' (זו הייתה סדרת בולים). וכך למדנו שעושים. סקיצה היא עבודה מושלמת, שאפשר לקחת אותה כמו שהיא, רק שניתן לשנות בה דברים לפי טעמו של הלקוח (העמדה קצת שונה, פונט אחר, צבעים נוספים וכד').
3. ביצועים שונים לגמרי.
4. לוגו דורש הרבה עבודה עוד לפני שנוגעים במחשב. זה לא כמו פלייר שאת יכולה לשבת ו"לזרום" איתו. צריך חשיבה, רעיונות מקוריים שמצד אחד מביעים את העסק נכון ומצד שני גם נראים טוב, קליטים, ברורים, מותאמים לקהל המטרה. בקיצור - חשוב לוודא עם הלקוח שהוא מתחבר לסגנון שלך, ושהוא בוחר בך כי הוא רוצה דווקא את הסגנון הזה. אם כבר הכנת את הסקיצות (המושלמות) - נשארה לך בעצם לא הרבה עבודה, רק ליטושים - רוב הסכום מגיע לך. הייתי אומרת ש-70-80% זה הוגן. אלא אם כן כבר עשית תיקונים לסקיצות, ואז - מחיר מלא.
5. כתבו לך.
6. את יכולה לעשות מה שאת רוצה כמובן. אולי יש אנשים שזה מתאים להם וירצו. תבדקי קודם ביקוש, שלא תתקעי עם זה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה