דרוש מידע מה כלול בהתקנת וויפרי של נטפרי

• הוסף לסימניות
אשמח לדעת האם שאני מתקינה תוכנת וויפרי ( WiFree ) זה יגרום לכך שלא אוכל לעבוד
ולהתחבר מהבית למחשב של העבודה ששם אין נטפרי (אני משתמשת לחיבור בתוכנת FortiClient VPN וגם TeamViewer ?
תודה רבה.

• הוסף לסימניות
שאפשר לגלוש באלחוטי רק דרך הרשת של נטפרי
זה מצוין למי שחייב את האלחוטי ולא רוצה לעקור אותו בהאוטנט

• הוסף לסימניות
זה עלול לחסום את הFortiClient VPN (במידה ואתם צריכים גישה דרכה לכתובות לא לוקליות), כדאי שתבדקו מול נטפרי לפני שאתם מתקינים (על מנת שלא תאלצו לשלם לחינם 100 ש"ח דמי הסרה)

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
לי יש וויפרי ואני משתמשת קבוע בתוכנת FortiClient VPN וכן ב TeamViewer
לא לוקחת אחריות כמובן....

• הוסף לסימניות
הוויפרי נותן לך אפשרות לגלוש רק דרך אינטרנט של נטפרי ,
כל אינטרנט עם חסימה אחרת הוא חוסם.

• הוסף לסימניות
זה עלול לחסום את הFortiClient VPN (במידה ואתם צריכים גישה דרכה לכתובות לא לוקליות), כדאי שתבדקו מול נטפרי לפני שאתם מתקינים (על מנת שלא תאלצו לשלם לחינם 100 ש"ח דמי הסרה)
מה הכוונה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה