דרוש מידע מה כרטיס האשראי שהכי משתלם כיום - 12/24 לעשות

• הוסף לסימניות
ממליצה מאוד על כרטיס של כאל כאש בק, כל חודש מתווסף לי בערך שבעים ש״ח בביי מי שזה ממש משתלם!!

• הוסף לסימניות
בכלל לא נראה שהוא הכי משתלם..
ראשית, הוא דיינרס, וזו מגבלה גדולה מאוד, לדעתי.
שנית, במקס אפשר לקבל כסף מזומן לעו"ש, ובכאל אפשר רק להזדכות בביימ ודומיו..
אני אישית מעדיפה את הכסף בתו שאפשר להתפנק בו ולא במזומן שנבלע בעו״ש, ועכשיו הכרטיס הוא דיינרס משולב שזה מתקבל בכל בתי העסק

• הוסף לסימניות
תכלס נראה לי ש CashCal Pro זה מהטובים
1.יש צבירה של 1% מתחת ל10,000 ש"ח ו1.5% מעל (בשנה ראשונה, ולא על תשלומים לחברות ממשלתיות כמו חשמל וכו')
2.פטור שנה ראשונה
3.יש אפשרות לקבל את ההחזר קניות בשובר אמיתי ולא וירטואלי באייפון וכו'
4.יש צבירה גם בקניות במט"ח בחו"ל ובאתרים
5.עמלה נמוכה של 1% על קנייה במט"ח בחו"ל ובאתרים (לבדוק לגביי משיכות בחו"ל)

תתרחקו מהם אלא אם אתם שמים תזכורת בלוח שנה!!
בכל שנה בחודש 3 הם מאפסים את הצבירה
איפסו לי מעל 750 ש"ח ואני בטוח שהם אמרו את זה וייתכן שאפילו כתבו את זה אבל אם הופתעתי מכך ולא הזדרזתי למשוך את זה כנראה זה לא קרה סתם...
מעבר לחוסר רצינות הזו יש בעיה עם הכרטיס שהוא דיינרס ולא עובר בכל מקום וזה ממש לא שווה כי מחזיקים בסוף 2 כרטיסים שהשני גם נותן בסוף כמעט את אותם הטבות...
יש לי גם את מקס והם ממש מעולים והגונים, צבירה למשך שנים... קניתי אפילו פעם על החשבון עגלת דונה...

• הוסף לסימניות
יש כרטיסים עדכניים משתלמים?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה