כללי מה לא מצאת בשאטרסטוק?

• הוסף לסימניות
הי,
שמי רבקה גרוזמן ואני ציירת מקצועית. יש לי עשרות ציורים יהודיים אומנותיים מהממים שציירתי.
תמיד כשפונים אלי מעצבים בבקשה לקבל דמויות / חלקים מתוך הציורים, אני נאלצת לסרב עקב הטרחה הכרוכה בכך. לכן חשבתי להעלות אלמנטים מתוך הציורים למאגר תמונות קיים, אליו מנויים רוב המעצבים, על מנת שיוכלו להשתמש בלי שאצטרך לשלוח לכל אחד בנפרד ובלי שיצטרכו לשלם על כך בנוסף.

האם נתקלתם פעם באיור / אלמנט עיצובי שהיה קשה להשיג?
אשמח לשמוע, כדי שאוכל להעלות אותו עבורכם למאגר.
אני מצרפת כאן קישור לשאלון קצר כדי שתוכלו לכתוב בו את מה שאתם צריכים.
https://goo.gl/forms/xb0ijI6CHTGR9pHj1

והנה כמה ציורים שלי לדוגמה. ויש עוד הרבה, בנושאים מגוונים.
אדמורים small.jpg
כהן גדול רבקה גרוזמן.jpg
beyt hamikdash rivka gruzman.jpg

• הוסף לסימניות
כמה עולה הכהן גדול?
אני חיפשתי הרבה ולא מצאתי

• הוסף לסימניות
תודה לכל העונים!
אשמח לתשובות נוספות.
אפשר גם לשלוח בהודעה פרטית: איזה תמונות נחוצות? ובאיזה מילות חיפוש אתם משתמשים כדי למצא אותם..

כמה עולה הכהן גדול?
אני חיפשתי הרבה ולא מצאתי
אענה לך בפרטי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה