כללי מה לדעתכם ה'שיק' היום בעצוב גרפי?

• הוסף לסימניות
פעם... היו כל הסילסולים למינהם,
מה הולך היום?
אולי- ההמשכיות בקומפוזציה,

• הוסף לסימניות
אנחנו עדיין בעידן הפוסט-מודרני
כל מה שתעשי טוב - זה טוב.

• הוסף לסימניות
כניראה שהסילסולים באו מתקופת ה- אר-נובו
סוף המאה ה-19 ותחילת המאה ה-20 (למניינם)

נראה שהיום , הרבה פעמים אנחנו 'משאילים' סגנון אומנותי, מאיזו תקופה מהעבר, ונותנים לו פרשנות אישית וחדשה.

• הוסף לסימניות
העיטורים החסידיים נלקחו מתקופת הבארוק והרוקקו. הסילסולים על בסיס אורגני, מבוססים על תקופת הארט-נובו.שילוב של העיטורים הבארוקים עם צבעוניות בסיסית ורקעים חלקים, יוצר שילוב פוסט מודרני. ואכן, כמו yony כתב, אנחנו עדיין בעידן הפוסט מודרני. חשוב להתייחס לקהל היעד ולשפה החזותית שמדברת את השפה שלו ולא להתייחס רק ל"מה הולך היום". כי הולכים הרבה דברים. השאלה היא מה יעבוד לקהל היעד הספציפי שלך.

• הוסף לסימניות
בהמשך לדבריו הנכונים של רובי,
אני גם חושבת שכל הסלסולים למשל ש"הולכים היום" זה בגלל "שמוליכים אותם" כולם ואולי רובם משתמשים בזה, וזה כבר טיפטיפה נמאס.

• הוסף לסימניות
אני חושב שאתם צריכים להיות סופרים, לא גרפיקאים...

פוסט מודרני.. אר נבו.. המשכיות בקומפוזיציה..
אני עוד לא הבנתי את המושגים האלה
:)

• הוסף לסימניות
מה הולך היום??? עם כולם עושים סלסולים, או עיטורים או לא משנה מה. תצרי לך סגנון משלך. מהטעם לעשות מה "שכולם עושים" כשיצטרכו עיצוב ילכו ל"כולם" את צריכה שיהיה לך את הסגנון שלך, כדי שמי שירצה את זה לא יוכל ללכת ל"כולם" אלא יהיה לו סיבה לבוא דווקא אליך...

ואם דיברתם על סופרים- את הספרים שהם "כמו כולם" אני לא אצטער במיוחחד שלא קראתי, אבל כשיש סופר, שאהבתי את הסגנון השונה שלו, אני אתאמץ למצוא את הזמן לזה...

• הוסף לסימניות
זהו בדיוק,
שאני בד"כ לא אוהבת לעצב ולהשתמש במה שעושים כולם,
תמיד אני אחפש משהוא אחר ,שונה , מקורי!
אז תגידו לי מה הולך היום, כדי לא לעשות אותו...:)

האמת שהשאלה שלי לא נובעת מהצד המעשי, אלא מהצד הרעיוני,
- עדריות- פתאום כל מודעות הפרסום מלאים סרטי סטן וכדו' או פתאום כולם משמשים במרקמים ותויות,
אולי הכל מגיע מאתרי הגרפיקה - ממה שמביאים שם!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תקשורת;256360:
מה הולך היום??? עם כולם עושים סלסולים, או עיטורים או לא משנה מה. תצרי לך סגנון משלך. מהטעם לעשות מה "שכולם עושים" כשיצטרכו עיצוב ילכו ל"כולם" את צריכה שיהיה לך את הסגנון שלך, כדי שמי שירצה את זה לא יוכל ללכת ל"כולם" אלא יהיה לו סיבה לבוא דווקא אליך...

ואם דיברתם על סופרים- את הספרים שהם "כמו כולם" אני לא אצטער במיוחחד שלא קראתי, אבל כשיש סופר, שאהבתי את הסגנון השונה שלו, אני אתאמץ למצוא את הזמן לזה...

מעניין, אם כי, יש הבדל בין "כמו כולם" לבין מה שכולם אוהבים. אני כשאני מחפשת ספר אני בד"כ מחפשת את רבי המכר כי העובדה שהרבה אנשים התלהבו מוכיחה שהם טובים, וזה באמת ככה. יתכן שמה שגרם להם להיות טובים זה שאכן יש להם סגנון יחודי ושונה מכולם. מסקנה: כולם אוהבים את מה ששונה מכולם.

• הוסף לסימניות
ה'שיק' של היום זה כך:
אם את מקצוענית, את תדעי לעשות את העיצוב הפשוט והנדוש ביותר, שיצא יפה מאוד וידעו שיד מקצוען נגעה בו.
זה תלוי בך ולא באף אחד אחר.

למשל קחי דוגמא: מהמעצב "חיים מושקין" הספרים שלו ברובם מעוצבים פשוט, בלי אפקטים מטופשים אך מכיוון שהוא מקצוען הספרים נעימים לעין ויפים...(ראיתי מעט)

אל תנסי לחכות את "וקסברגר" אם את לא.
נסי להיות מי שאת והכי טובה.

• הוסף לסימניות
זה לא קורה לכם שאתם לא מסוגלים להשתמש ברקע,אוביקט מסוים רק בגלל שכולם משתמשים בו ורואים אותו בכל מקום.
(ואז מבזבזים זמן יקר כדי למצוא,ליצור משהוא חדש)

• הוסף לסימניות
ודאי שזה קורה. ולכן לא משתמשים בזה. אלא מייצרים... או לפחות משנים את המקורי קצת

• הוסף לסימניות
אם את רוצה לעשות משהו שאינו נדוש-

בבקשה---

אל

תעשי

ה
ש
ת
ק
פ
ו
י
ו
ת
!
!
!

תודה.

• הוסף לסימניות
היום לא הולך כל האפקטים בטקסט!

תנו לגופן היפה שלכם לעשות את שלו בלי שום הצללות מסביב...

• הוסף לסימניות
אם בכלל צריך סגנון, תראו את ג'ונתן אייב שעשה מהפכה בעיצוב מטריף מכלום.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Graphic;256688:
אם את רוצה לעשות משהו שאינו נדוש-​

בבקשה---​

אל​

תעשי​

ה
ש
ת
ק
פ
ו
י
ו
ת
!
!
!​

תודה.

ה
ש
ת
ק
פ
ו
י
ו
ת
!
!
!

!
ת
ו
י
ו
פ
ק
ת
ש
ה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מקארתור;256694:
אם בכלל צריך סגנון, תראו את ג'ונתן אייב שעשה מהפכה בעיצוב מטריף מכלום.

מיהו זה, ואיזה הוא?

• הוסף לסימניות
כולם צודקים, אבל אחרי הכל יש אופנה שאי אפשר להתעלם ממנה כשעושים עיצוב מודרני, עכשוי ועדכני (בלי התיחסות לסגנון וקסברגר וכו' שזה יותר חסידי) וקהל היעד שזהו הציבור רוצה לראות את מה "שהולך היום", ועיצוב חדשני ומודרני קורא ו"מדבר" לאנשים.
לכן יש להתחשב באופנה אבל לתת לה קו אישי וייחודי משלך.
כמו בבגדים נגיד שהולך סרפנים לא תבוא תופרת ותגיד אני יעשה דוקא חליפה 3 חלקים, זה פשוט יראה מיושן. אלא בתוך הסרפן היא תכניס איזה מקוריות משלה.

מקוה שלא התעיפתם לקרוא..

• הוסף לסימניות
ג'ונתן הוא מעצב אפל-מקינטוש

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מעצב(ן);256711:
ה
ש
ת
ק
פ
ו
י
ו
ת
!
!
!

!
ת
ו
י
ו
פ
ק
ת
ש
ה

יו, מעצב(ן) אחד, התעצבנתי עליך כהוגן...

תודה!!!! :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה