התייעצות מה לדעתכם ליברמן חוזר בתשובה או ש....

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
ליברמן מחשב מסלול מחדש? בריאיון מחר ל'מעריב' אומר יו"ר ישראל ביתנו: ליברמן: "כשאני קורא עכשיו מה נאמר נגד החרדים ברשתות החברתיות, זה מזעזע. עם פרוץ משבר הקורונה נתתי הנחיה לכל הח"כים והפעילים שלנו לא לצאת נגד החרדים".

• הוסף לסימניות
לא נראה לי שליברמן יצא פעם על חרדים.
הוא נגד 'כפייה-דתית' ומדינת הלכה.
אבל לא יצא לי לשמוע אותו אומר משהו בגנות החרדים.
יכול להיות שאני טועה.

• הוסף לסימניות
די עם הנחיתות הזו.
רן סער אומר איזו שטות - כולנו נעלבים,
ביבי מחמיא - אנחנו מתרגשים,
רינה מצליח מקשקשת - אנחנו פגועים עד עמקי נשמתנו,
עיריית תל אביב מחבקת - אנחנו מרוגשים עד דמעות.

לא צריך להתרגש יותר מדי, לא כשהם שונאים ולא כשהם אוהבים.
מספיק לחשוב כל הזמן מה "הם" חושבים עלינו. קצת ביטחון עצמי ציבורי.

• הוסף לסימניות
ליברמן מחשב מסלול מחדש? בריאיון מחר ל'מעריב' אומר יו"ר ישראל ביתנו: ליברמן: "כשאני קורא עכשיו מה נאמר נגד החרדים ברשתות החברתיות, זה מזעזע. עם פרוץ משבר הקורונה נתתי הנחיה לכל הח"כים והפעילים שלנו לא לצאת נגד החרדים".
"נתתי הנחיה" על אף שזה היה טבעי לדבר נגד החרדים נתתי הנחיה לא לדבר .........................איזה נס שהוא נתן הנחיה.

• הוסף לסימניות
לא נראה לי שליברמן יצא פעם על חרדים.
הוא נגד 'כפייה-דתית' ומדינת הלכה.
אבל לא יצא לי לשמוע אותו אומר משהו בגנות החרדים.
יכול להיות שאני טועה.
לא שמעת? ברור, כי לא ראית את הקמפיינים שלו ברוסית, זה למה! אך ורק זה.

• הוסף לסימניות
על זה נאמר הגמל לא רואה את הדבשת
פתאום נהיה חבר כנראה הוא הבין שהוא מחוץ לממשלה אז הוא פשוט מתחרט על מעשיו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה