מה לדעתכם מזמין יותר?

• הוסף לסימניות
מודעה לפרוייקט גמר קורס עיצוב גרפי

קבצים מצורפים

• בואי.jpg
    KB 45.8 · צפיות: 27
  • בואי2.jpg
    KB 46.9 · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
השני יותר חיוור
אבל ממש יפה..

• הוסף לסימניות
הבואי הגדול יותר מזמין. להרגיש את ההבדל, ספק . כמה פעמים בחיים כבר הולכים לסלון כלות בשביל להרגיש את ההבדל? בואי להרגיש מלכה. להיות מלכה. גם הכסא של מלוכה. אז בא טוב.
באשר לעיצוב האפרוריות קשה לי באופן אישי.. . לגבי הלוסטרה אותי מפחיד לשבת מתחת לאחת כזאת, למרות שיש לה את השיק היוקרתי משהו.
לכי על הנצחון.

• הוסף לסימניות
יפה.
הבואי (אבל מיד!!!) בשני קצת מרתיע לדעתי...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י vmydesign;815325:
באשר לעיצוב האפרוריות קשה לי באופן אישי..

גם לי אבל זה הצבעוניות של המיתוג ואני לא מוצאת פתרון מתאים.
נכתב ע"י vmydesign;815325:
לכי על הנצחון.
מה זה אומר?

• הוסף לסימניות
לעניות דעתי אם נניח שמעל או ליד הכיסא (שמישום מה עומד על שתי רגלים קדמיות בלבד) בצורה שתשתלב נכון יהיה כתוב משהו כמו:

מלכותי יותר
עדין יותר
מרגיע יותר

ואח"כ משפט הפאנץ' (שיכול להיות בואי להרגיש את ההבדל)

או מה שלא יהיה שרוצים לשדר במודעה (וכמובן הוספת צבעים המשדרים שמחה, בכל זאת מדובר על טיפול לפני החתונה :)) התוצאה תהיה מזמינה יותר...

בלי או עם קשר אין גם קריאה לפעולה... כמו "התקשרי עכשיו" שגם זה חסר (בואי להרגיש אינו קריאה לפעולה)

יום שמח (-:
אדיר

• הוסף לסימניות
ה'בואי' במודעה שנייה טוב.הפונט לטעמי לא מספיק מלכותי ועוצמתי.
וצדקו אלו שאמרו שמסלון כלות לא מצפים לראות את ההבדל.

ככלל,
מודעה יפה ונקייה

• הוסף לסימניות
הבואי במודעה השניה קצת מרתיע
בראשון הוא הרבה יותר מזמין

• הוסף לסימניות
מראה יוקרתי בהחלט!

הצל של הקנדלברה יוצר תחושה שהיא קרובה לקיר

...עכשיו אני שמה לב שבשני אין צל וזה יותר טוב כך.
מה זה האדום ליד הכיסא? קשור ללוגו? פרחים?

• הוסף לסימניות
נורא יפה , רק הפורפורציה של הצל קצת מפריע, כדאי שתוריד\י את הקו באמצע לכייון מטה באופן שתיראה הריצפה ישרה יותר ולא כלפי מעלה (מקווה שהסברתי טוב)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה