- הוסף לסימניות
וכן אשמח לשמוע את כל המעלות החסרונות.
תודה.
תודה.
ב"ה יש לי את זה, לכן חשבתי ללכת לזה.סופר סתם לא מתאים לכל אחד, זה מצריך בין היתר יכולת אומנותית וסבלנות, קודם תבדוק שזה בכלל מתאים לך. בהצלחה
לא להיסחףמשגיח.
זה המון כסף,
פחות עבודה,
תחושת שליחות.
איך ששמעתי, של.. 8-10 שעות עבודה, יוצא הכנסה של סביבות ה10,000. תקנו אותי אם אני טועהומה גובה המשכורת שהוא יכול להרוויח בחודש?(אשמח לשמוע סכום ממוצע לזמן השקעה ביום..)
מעבר לזה שכל אחד יש קצב שונה.סתם מעניין אותי איך סופר סתם מתחיל את הקריירה שלו?
ומה גובה המשכורת שהוא יכול להרוויח בחודש?(אשמח לשמוע סכום ממוצע לזמן השקעה ביום..)
סתם מעניין אותי איך סופר סתם מתחיל את הקריירה שלו?
ומה גובה המשכורת שהוא יכול להרוויח בחודש?(אשמח לשמוע סכום ממוצע לזמן השקעה ביום..)
נו נו....ועוד שכתוב בחז"ל שסופרים לא מתעשרים כדי שלא יפסיקו לכתוב סת"ם
אפילו אם יש לך את זה עליך ללמוד אצל המומחים.ב"ה יש לי את זה, לכן חשבתי ללכת לזה.
ההתלבטות הייתה גם מבחינת המשכורת.
אם זה המחיר אצלו הרי שהוא בבעיה חמורה.יש את הנקודה של מהירות הכתיבה (אם למשל עושים חשבון שכדי להכניס 6000 בחודש צריך למכור 24 מזוזות (250 כל אחת) ומספיקים לכתוב מזוזה ביומיים בגלל כל מיני בעיות-אוטומטית המשכורת יורדת
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים